PDA

Zobacz pełną wersję : mini me

wawrzyniaq
01-10-06, 09:10
witam jestem w trakcie robienie swojego autka. Mam juz upatrzoną głowice d16z6. Tylko powiedzcie mi konkretnie, tz. napiszcie o wszystkich rzeczach (częściach) jakie mi będą potrzebne do modernizacji. Mam seryjny silnik d15b2 lecz z tego co pozniej zobaczylem został przerobiony na d15b7. Kupilem go z Belgi dlatego tez na poczatku nie wiedzialem nic o zadnych przeróbkach. Jeden użytkownik tego forum kazal mi sie zapytać czy musze też zmieniać aparat zaplonowy czy stary nie podejdzie.
Jednak rozwialo by moje wszystkie wątpliwości jakby ktoś napisał konkretnie wszystkie rzeczy najpotrzebniejsze - by vtec sie zalanczal i te mniej potrzebne bez których auto może jezdzic na vtecu a w późniejszym czasie zamontowaniu tych zbędniejszych rzeczy:)

Pati
01-10-06, 13:42
http://www.passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=268&start=0

wawrzyniaq
01-10-06, 13:48
ok bardzo dziekuje przydatne to jest:):) tylko powiedz mi jeszcze jak koles sprzedaje głowice za 500zł samą to drogo ??? i czy powinna być ona z aparatem zaplonowym itd w tej cenie?

Ralf
01-10-06, 16:13
raczej nie ma opcji głowica z aparatem ;) raczej głowica z wałkiem lub bez wałka.. ewentualnie z pokrywą zaworów...

Furious
01-10-06, 16:17
opisy mini-me byly juz nie raz na forum... UZYJ OPCJI SZUKAJ!

wawrzyniaq
01-10-06, 21:18
ok uzylem opcji szukaj ale chciałem się dowiedziec czy można kupić razem z aparatem:) ale juz sie dowiedzialem dzieki:)