Zobacz pełną wersję : Potrzebna pomoc!!!!!!!!
silnik 1,5 rocznik 92 tak jak juz pisałem autko nie chce jechac wiecej niz 180km/h i nik nie wie co jest grane moze wy mi pomozecie :] kontakt gg; 1032500 lub kom; 500179570 jak ktos moze mi pomuc to bardzo bym prosił :]
A niby ile według Ciebie powinien jechac? 250km/h ? :?
http://www.hondapl.org/civic/danetech/htb92-95.html
przez 14 lat pare kucy miało prawo zdechnąć. trzeba wyjąć filtr i powąchać czy padliną nie śmierdzi. ok teraz poważnie 180 to i tak dobrze jak na 1.5 wiec czego tu wiecej oczekiwać
ale zastanawia mnie to ze jak przeciagne go 4 do 175km/h i wciepne 5 to jedzie 180km/h a kumpel ma tez civic taki sam silnik jak ja i mu pokaze 210km/h i daltego tu napisałem :]
Piotrek Klag
30-09-06, 10:54
ale zastanawia mnie to ze jak przeciagne go 4 do 175km/h i wciepne 5 to jedzie 180km/h a kumpel ma tez civic taki sam silnik jak ja i mu pokaze 210km/h i daltego tu napisałem :]
powodów może być 10.000 - zapchany kat, tłmuki, filtry, itd. itd. poszukaj i tyle. I nie sugerusj sie tym że komu jedzie bo może ma auto w 2 x lepszym stanie od twojego i to jest powód.
p.s.
1. forumułuj temat jakoś normalnie a nie jakby Cie właśnie kombajn przejechał i potrzebujsz wybawienia (pomocy!!!).
2. napisz w profilu co masz za auto bo nikt nie wie o jakim 1,5 gadamy
3. ortografia jakas jest wymagana :?:
no moze tez masz racje:] ale tak jak mowiłes posprawdzac to wszystko mozna i sie zobaczy moze nawet jakis efekt przyniesie :D
Jeżeli masz D15B2 to dużo więcej nie oczekuj 185 do 190 - i to 190 to z wiaterkiem w plecki.
240 tyś. 4-170, 5-205 i co ty na to mozes wszystkie filtry pomieniane, brak katalizatora, inny kolektor wydechowy
240 tyś. 4-170, 5-205 i co ty na to mozes wszystkie filtry pomieniane, brak katalizatora, inny kolektor wydechowy. I gdzie się poruszasz z takimi prędkościami po naszych polskich drogach?
na warszafke przyjacielu b-stok-wwa da sie czasami
na warszafke przyjacielu b-stok-wwa da sie czasami
Ja moim sprzętem 100% seria jechałem wspomniane 190 i raczej więcej by nie pojechała a Tobie życzę szerokiej drogi.
pozdr