PDA

Zobacz pełną wersję : zimne powietrze do stozka

woz1938
24-05-10, 21:05
da sie doprowadzic rure z powietrzem bez zdejmowania zderzaka?
u mnie w cifie jest *****iscie ciezko sciagnac zderzak przod dlatego pytam

lozek
24-05-10, 21:13
Jak masz małe, chińskie, sprawne rączki to się da.

SajmonLP
24-05-10, 21:23
będe jutro albo w srode to przerabiał to Ci odpowiem, jednak u mnie sciągniecie zderzaka w ej9 to chwila moment

subbler
24-05-10, 22:03
da sie da.... zdejmujesz prawe koło, odkręcasz i wyjmujesz plastikowe nadkole i w miejscu gdzie jest/była ta plastikowa puszka -rezonator spokojnie sobie wkładasz tą spiro rure z castoramy mocując u góry w istniejącym otworze po dolocie a na dole do miejsca na halogen kolo podłużnicy :D

kenny
25-05-10, 08:44
da sie doprowadzic rure z powietrzem bez zdejmowania zderzaka?
u mnie w cifie jest *****iscie ciezko sciagnac zderzak przod dlatego pytam

A co Ty masz za cifa że tak trudno zdjąć? W civicach 92-00 robisz to w 5 minut

pwl
25-05-10, 12:14
Ma laminatowego Shoguna i boi się, że popęka :D:D:D

A tak serio - też bałem się zdejmowania, a właściwie tego, że nie założe potem prosto :P Nie ma co się bać - 6 śrubek, kilka kołków i zderzak zdjęty ;)

woz1938
25-05-10, 12:26
no wlasnie...poprzedni wlasciciel tak dbal ze naprawde da sie, ale czy pozniej zaloze-nie wiem....;///
tak jak kolega wyzej mowil ze sciagne kolo i wpierdziele rure tyle ze nie mam dziury na halogen :rolleyes:

coz Bunkrow nie bylo i tez bylo *****iscie:D dzieki za info dzisiaj moze to ogarne;D

Ma laminatowego Shoguna i boi się, że popęka

heee dobra dobra:D

SajmonLP
25-05-10, 19:06
dzisiaj zakladałem samemu, 10 minut roboty, odkrecilem zderzak do polowy, delikatnie go wyciągnąłem dwie ręce ze spokojem tam włożysz i wszyskto ładnie ułozysz. powodzonka

woz1938
26-05-10, 00:44
ja sciagnalem kolo,nadkole i gicior;) dostep jest bez sciagania zderzaka;)

DO ZAMKNIECIA