Zobacz pełną wersję : linka od odchylania fetela pasażera - spadła?
Dzisiaj przy próbie odchylenia fotela pasażera uchwyt w fotelu do tego służący jakby "puścił" i lata sobie od tej pory luźno nie powodując pochylenia... Fotel mogę odchylić dopiero przy pomocy dolnego uchwytu do regulacji oparcia... Czy ktoś wie, jak się do tego dobrać? Szukałem instrukcji w manualu ale znalazłem jedynie bardzo skomplikowany obrazek co gdzie leży, ale bez instrukcji jak się do czego dobrać.. Podejrzewam, że linka spadła z tego uchwytu...
Ktoś pomoże? :rolleyes:
w sumie najlepiej jak byś odkręcił fotel wyjął go z samochodu i od spodu prawdopodobnie zobaczysz co się stało, miałem to samo i w ten sposób zdiagnozowałem problem otóż linka od cięgła składania fotela postrzępiła się prawie zerwała się w miejscu łączenia z dalszą częścią która przekazywała siłę do mechanizmu składania fotela. Fachowo w tym momęcie nie powiem Ci jak te części się nazywają ale powinieneś sie zorientować o co chodzi.
witam. U mnie pękła linka od oparcia fotela pasazera. Kupiłem linke w rowerowym trochę kombinacji i hula!!
Przy okazji podocinałem nowe pancerze bo tamte w fotelu były już postrzępione.
Właśnie w weekend miałem robiony fotelik, nie oddawaj do zrobienia, zobacz czy czasem nie spadla linka, jak u mnie, pracy na 30 minuy jak ktos nie wie jak :). Mi ktos robil i jakbym wiedział ze to tak wyglada to sam bym to zrobil.