Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem z wyciągnięciem dywanu

lub3cki
21-05-10, 21:18
koledzy prosze was o pomoc, chce wyprac dywan a wiec trzeba go wyciagnac, wszystko juz odkrecilem z tylu, boku, przodu i tu pojawia się problem, co jeszcze musze odkręcic zeby przelozyc dywan przez ten szkielen do ktorego montuje sie konsole pod deska rozdzielcza?

sebapl88
21-05-10, 21:59
yy na pewno fotele :P i całą konsolę :D masz tam ze 2 3 śrubki i później następne 3 4 :P sroki i jedziesz :p ja u siebie tak robiłem :p

lub3cki
21-05-10, 22:39
tzn moze niezbyt jasno sie wyrazilem :) wszystko juz jest wyciagniete dywan z kazdej strony juz jest wyciagniety w góre tylko jeszcze nie wiem co musze odkręcic zeby dywan przeszedł mi przez ten stelarz od konsoli, odkrecilem tam jedna srubke na srodku i jest jeszcze na klucz 10 chyba od strony kierowcy tylko ze cos nie chce mi ona pojsc, i tu moje pytanie czy jak odkrece ta srube to jestem w ogrodku czy jeszcze cos?

civic-5
22-05-10, 08:07
ja tam ta czesc dywanu ktora jest wlasnie za tz szkieletem, przecialem nozyczkami, moze to nie dobrze ale.... nic nie widac - po zalozeniu wszystko jest ok. :) takze ... mozyczki i jedziesz :D

adamLBN
22-05-10, 09:20
Zgadza się, część za konsolą trzeba rozciąć - teoretycznie dywan w tym miejscu powinien byc spięty plastikową opaską - strona 20-70 w manualu

Pzdr

Jacobs34
22-05-10, 09:38
Ja dywanu nie ciąłem, ani nie miałem żadnej zapinki choć wg.manuala powinna tam być. Co do tej jednej śruby co trzyma kolumnę kierownicy to odkręciłem ją i wyciagnąłem dywan przez tą szczelinę, trochę mi to zajęło ale przynajmniej go nie ciałem. Bodajże rozciąłem go tylko gdzieś w okolicach ręcznego ale to cienki paseczek był.