PDA

Zobacz pełną wersję : Wspomaganie - montaż

Matt69
21-05-10, 11:56
Tak jak w temacie a dokładniej: mam już zakupione kompletne wspomaganie (chłodnica, magłownica, wszystkie przewody, pompa, zbiorniczek i wszystkie mocowania) na kole pasowym mam miejsce na 2 paski. Pierwszy najwiekszy wiado mo od czego a drugi trochę mniejszy nie jestem pewien czy to wspoma czy klima. Wiem ze są też te koła na 3 paski i zmierzając do sedna czy to miejsce na pasek jest od wspomagania czy od klimy jeśli od klimy to czy podejdzie pod wspome?? Czy kupić koło na 3 paski??

Ewentualnie prosiłbym o jakiegoś manuala jak to wszystko złożyć do kupy zebym się gdzies przypadkiem nie pomylił.

CroX
21-05-10, 12:03
Musisz kupić koło na 3 paski. Pierwszy jest od alternatora, drugi od klimy, a trzeci od pompy wspomagania. Nie ma się tam zbytnio co pomylić...musisz zmienić maglownicę, podłączyć węże do zbiorniczka i pompki i tyle...nie ma chyba jako takowego manualna jak montować.

ejzon
21-05-10, 12:03
jeżeli masz koło na 2 paski to drugie miejsce masz na klime .. musisz mieć koło na 3 paski ostatnie miejsce na pasek o najmniejszej średnicy jest własnie na wspomaganie

zakit
21-05-10, 17:56
akurat pasek o najmniejszej srednicy jest na alternator, kołko o najmniejszej srednicy jest na wspomaganie. ale ogolnie to jak piszą, najwieksze kolko - alternator, srednie klima, i najmniejsze na wspomaganie