Zobacz pełną wersję : Automatycznie włączajace się światła
Ostatnio miałem awarie elektryki i spedzilem sporo czasu grzebiac przy bezpiecznikach w aucie. Przy tej okazji znalazlem nowa funkcje mojej leciiwej Hondy (EG4 93r) a mianowicie mozliwosc automatycznego zapalania sie swiatel po przekreceniu kluczyka (bez wlaczania podswietlenia zegarow oraz sciemniania zegarka). Wyglada to na cos ala swiatla do jazdy dziennej. W mojej Hondzie brakowalo bezpiecznika w zlaczu 'Running Light Relay' i po wlozeniu go ujawnila sie taka oto funkcjonalnosc:)
Próbowałem to w swojej Hondzie z 98r ale nie działa. Dziwne...
A do czego służy bezpiecznik "LIGHTS BACK UP"? :o
Próbowałem to w swojej Hondzie z 98r ale nie działa. Dziwne...
A do czego służy bezpiecznik "LIGHTS BACK UP"? :o
http://img146.imageshack.us/i/bezpiecznikixe8.jpg/
mic masz kanadyjke?? jesli tak to wszystkie byly wyposazone w swiatla dzienne.
Nie, mam wersje europejska lecz z dosyc nietypowym wyposazeniem (klima, spryskiwacze reflektorow, podgrzewane siedzenia).
U mnie też jest miejsce w bezpiecznikach na "Running Lights" i "Running Lights Relay", ale po włożeniu odpowiednich bezpieczników nic się nie zmieniło - nie mam świateł do jazdy dziennej :<
co ciekawe ja mam ej8 z Kanady i tez po wlozeniu w "running lights relay' nic sie nie zmienilo...
Ja mam EJ2 z Kanady i nie widzę u siebie miejsca na taki bezpiecznik:mad:. A przydało by się, bo zdarza mi się zapomnieć o światłach.
no wlasnie rowniez z checia bym sie dowiedzial gdzie sie znajduje miejsce na takowy bezpiecznik?