Zobacz pełną wersję : lewy/prawy amortyzator przedni do eg
no wlasnie.. jaka jest roznica pomiedzy lewym i prawym amortyzatorem przednim do civika? stoje przed problemem zakupu amortyzatorow i jest niezla jazda - do tej pory myslalem, ze zawiasy itr i eg5 sa podobne. okazuje sie, ze dupa, bo w katalogu bilsteina do integry obydwa przednie amortyzatory maja ten sam numer, a do civica osobne numery z wyraznym zaznaczeniem lewy i prawy.. zglupialem juz.. o co tu chodzi?
moze poprostu o mocowanie przewodow hamulcowych?
moze.. ale wolalbym wiedziec na pewno.. mam rozumiec, ze nikt nie rozkladal/zmienial zawiasu..?
mam rozumiec, ze nikt nie rozkladal/zmienial zawiasu
dokładnie tak :!: :twisted:
takie teksty se w buty wsadz... mam zly humor i nastepnym razem za taki tekst warna dostaniesz ode mnie
różnica jest tylko w tym co podał Furious
niemniej, nie stanowi problemu załozyć je odwrotnie, bo przewody hamulcowe i tak da sie prawidlowo przymocowac
takie teksty se w buty wsadza widzisz jak ladnie podzialalo? :D
dziekuje panom bardzo! i tak musze zamowic amortyzatory do civica, bo do integry nie ma w ogole b8 :lol:
Piotrek Klag
24-09-06, 18:02
takie teksty se w buty wsadza widzisz jak ladnie podzialalo? :D
się nie masz co szczycic bo jak zadasz kolejne pytanie to Ci temat zamkną i tyle bedzie z tego. Pamietaj że nie placisz za porade smsem/0700 wiec nie oczekuj ,że zadasz pytanie i po 5 minutach 100 osób zadzwon albo napisze na priv i i powie Ci co Ci dolega. Nie tedy droga kolego.
Etykieta przede wszystkim i bez ktu takie teksty sobie podaruj.
ojej przepraszam jasnie pana wannabe moderatora, mysle, ze jedno ostrzezenie slowne od furiousa wystarczy. nastepnym razem proponuje skupic sie bardziej na "wolalbym wiedziec na pewno".
nie dostrzegam, zebym czymkolwiek sie szczycil. czytanie emotikon kluczem do zrozumienia przekazu...
dostalem odpowiedz, potwierdzona przez liona (pierwsza brzmiala "moze") i dziekuje bardzo za pomoc.