Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Lampy red & white do coupe 6gen

Bartas89
14-05-10, 23:12
Witam.

Wszędzie widzę na fotach, że jak ktoś ma już takie coupe to ma właśnie lampy red&white (góra czerwona dół biały). Pytanie brzmi gdzie w Polsce mogę dostać takie lampy? Bo szukam i szukam od kilku dni i jakoś nie mogę znaleźć.
Mile widziane linki do sklepów, aukcji na allegro.

Z góry dziękuję!!

misiek707
15-05-10, 21:06
Nie żadne red and white! tylko pewnie chodzi ci o lampy od Si w polsce bardzo trudno dostępne są. Czasami pojawiają się na allegro jak ktoś sprowadzi ze stanów. Za tajwańskie trzeba zapłacić w polsce ok 500zl. Za OEM używane nawet do 1000zł :) Kiedyś sam sprowadziłem i sprzedałem kilka kompletów. Jeżeli umiesz kupić na ebay i dogadać się z przesyłką z kolesiem który to sprzedaje w USA to zamów z ebaya amerykanskiego tam pelno tego badziewia :) Pozdro

Bartas89
16-05-10, 23:22
Ok czyli rozumiem, że w Polsce to raczej okazja jeśli idzie dostać i drogo jeśli w ogóle.
Pytanko jeszcze czy takie lampy od Si pasują p&p? Czy trzeba coś przerabiać?

luzik
17-05-10, 12:19
Jeżeli kupisz oryginały-używki to nie ma siły muszą idealnie pasowac. Jeśli będą to zamienniki to mogą ( ale nie muszą ;) ) wyskoczyc drobne problemy ze spasowaniem ich. Przeróbka owszem może byc przydatna ale nie tyle lamp ile ich elektryki by świeciły w wersji USDM :D