Zobacz pełną wersję : Filtr stożkowy - czy warto?
http://www.toptuner.pl/go/_info/?id=1076
Wtam powiedzcie mi czy warto coś takiego kupić?? moja hania to d15b2 92r
na gieldzie taki sam kupisz za 50 zli na allegro tez takie zwykle za tyle kupisz nawet taniej
ale ja zadalem pytanie czy warto czy nie?
na gieldzie taki sam kupisz za 50 zli na allegro tez takie zwykle za tyle kupisz nawet taniej
Tanie nie znaczy dobre... :roll:
Mysle ze ten Simoty warto... Jest to dosc znana firma w produkcji filtrow stozkowych...
Nizej masz temat o filtrach stozkowych, po co zakladasz nastepny? Widze ze prosisz sie o nastepnego WARNa.....
Aczkolwiek, ja bym bral jakiegos K&Na...
nie prosze sie o upomnienie - moj temat dotyczy konkretnej rzeczy więc nie rozumiem twojej reakcji. zapytalem o konkretny przedmiot
[ Dodano: Pią 22 Wrz, 2006 ]
to może dacie jakąś propozycje tych tańszych lepszych?? i co konkretnie musze mięc oprócz stożkowego filtra
http://allegro.pl/item127607517_stozkowy_filtr_powietrza_wyprzedaz_g ratis.html
ale na serjo nie zartuje, kila osob juz takie ma i chyba sa zadowoleni
potrzebujesz
kolanko - dolot (kibel rure lub kwasowke) - szprej do filtrów
i taka jedna uwaga ?! wyobrażasz sobie jak by wyglądało forum gdyby każdy zakładał temat "co sądzicie o tym zapachu do samochodu" ... temat jak kazdy podobny z dupy ! i bez sensu .. .poczytaj troszke forum ... a zanim zalozysz nowy temat to zobaczy czy nie ma podobnego !
małe elo :wink:
no dobra bede pamietal na przyszlosc - ale uważasz że ten bedzie ok dla mojego auta? wymiary wszystkie beda sie zgadzac?
będzie OK - jak kazdy ... pamietaj ze filtr musi byc nasaczony tym specjalnym olejkiem przed zamontowaniem
no mowisz ze bedzie ok, to co mam dokonać kupna tego za 40 zł , czy szukac jakiegos do 100zł??? bo to znaczna różnica cenowa a nie wiem jak bedzie z efektywnością
no mowisz ze bedzie ok, to co mam dokonać kupna tego za 40 zł , czy szukac jakiegos do 100zł??? bo to znaczna różnica cenowa a nie wiem jak bedzie z efektywnością
Powtarzam sie po raz n-ty, poczekaj, odkladaj kasiorke,kup dolot z gornej polki i nie bedziesz mial dylematu do konca zycia ze cos moglo by byc mniej lub wiecej efektywne, ta mysl bedzie cie przesladowac i coraz bardziej bedziesz zachodzil w banke co by bylo gdyby... , koniec :) .
TAK TO POWIEDZ MI ILE MUSZE ODKLADAĆ KASKI NA TEN DOLOT Z WYŻszej pólki?? i co jeszcze do niego potrzebuje oprócz róry kształtek itd?
TAK TO POWIEDZ MI ILE MUSZE ODKLADAĆ KASKI NA TEN DOLOT Z WYŻszej pólki?? i co jeszcze do niego potrzebuje oprócz róry kształtek itd?
W dziale giełda znajdziesz ogłoszenie dot. całego zestawu z porządnym stożkiem K&N. Do D serii jakoś poniżej 300PLN masz całość...
http://allegro.pl/item128602422_filtr_stozkowy_w_obudowie_karbon_sto zek_.html
Ja miałem taki w poprzedniej hondzie -> D16Y3 i dał mi jakieś 5KM :)
Do tego miałem dorabianą ręcznie rure z aluminium - dałem za nią 100zł z montażem.
Taki zestaw testowałem i uważam że było ok.
Ładny dzwięk wydawał.
Polecam
w sumie zastanawiam sie nad tym kosztowniejszym wydatkiem i czy są duzo lepsze efekty niz na zwyklejszych
w perspektywie czasu zobaczysz ze z dolotem seryjnym czy *****istym i tak sie ktos o*******i na szosie
MOZESZ BARDZIEJ WYTLUMACZYC BO NIE ROZUMIEM HEHE:ppp
tak - nie ma cos brandzlowac nad tym jakis filtr czy dolot bo i tak niewiele ci da. Druga madrosc - nie oszczedzaj na tuningu.
ZAMYKAM