Zobacz pełną wersję : Vsa
Hej panowie, wie ktoś jak jest sygnaliwane wyłączenie VSA, przyciskiem VSA off, u siebie nie zauważyłem żadnej informacji
zapala się (na stałe) żółty trójkącik ten sam który miga w czasie ingerencji systemu w czasie jazdy
u mnie sie nic nie zapala, fuck, po lifcie magicy z H czegoś czasem nie zakombinowali ??
hmmm po lifcie to nie wiem, ale dziwne zeby nie bylo... a instrukcja obslugi?;>
Hej panowie, wie ktoś jak jest sygnaliwane wyłączenie VSA, przyciskiem VSA off, u siebie nie zauważyłem żadnej informacji
Tylko żeby to wyłączyc trzeba trochę przytrzymac ten przycisk
a to cenna informacja, sprawdzę
Tylko żeby to wyłączyc trzeba trochę przytrzymac ten przycisk
Tak jest.Nawet chyba jest jeszcze potwierdzenie dzwiękiem.Ale tego dokładnie nie pamiętam.Bo to było raz zimą jak wyłączyłem ten układ.
sprawdzone organoleptycznie zadnego dzwieku zadnego duszenia przycisku, poprostu przysiskasz i finito jest trojkat albo go nie ma jak u niektorych ;) zeby nie bylo nie scislosci 2.2 przed lift
dokladnie-klikasz i jest wyłączone..
zrób jeszcze taki teścik, stań gdzieś na luźnej nawierzchni i daj w pedał, jak koła zaczną mielić to powinno mrygać na desce...
jak nie to czeka wizyta w serwisie.
aaa, nie wiem, ale może jest jakis bezpiecznik od tego..
VSA jako takie działa, mryga ikonka jak zrywa przyczepność, chciałem wyłączyć żeby zrobić mały teścik, klikam przycickiem i nic, spróbuję jutro przytrzymać chwilę, może w polifcie jest jakieś utrudnienie ;p
fk2 przed liftem - klikam zapala się trójkąt żółty. Bez konieczności dłuższego przytrzymania
w polifcie trzeba przytrzymać przycisk około pół sekundy, wyłączenie jak i późniejsze włączenie jest sygnalizowane krótkim piip i kontrolką na zegarach
arkadiusz29
11-05-10, 14:53
O jezuuuuu kolejne pip :D ,przeginają ;)
to zrób jeszcze jeden test, po odpaleniu przytrzymaj guzik VSA ok sekundy i potem spróbuj zerwać przyczepność. jeśli się uda znaczy że żaróweczka padła, jeśli nie znaczy że np. psztyczek...
wszystko jest ok, tylko trzeba przytrzymać, włącza się i wyłącza, wszystko działa jak trzeba