PDA

Zobacz pełną wersję : grill type r style, jaki kupić żeby było bez dłubania

fobi
03-05-10, 00:31
Pytanie jak w temacie. Na allegro są takie z laminatów oraz z abs. Macie sprawdzone rozwiązanie/źródło zakupu, aby uniknąć problemów przy montażu lub ewentualnie w użytkowaniu ?

nigga_5g
03-05-10, 10:52
ja kupowałem na mtuning.pl, nie było problemów z montażem, spasowaniem itp.

fobi
03-05-10, 18:39
dzięki nigga, tak na wszelki wypadek dodam (bo w pierwszym poście napisałem jak pierdoła...) : chodzi o kopie grilla z EK9

fenix
03-05-10, 20:03
Mam bardzo dobrze wykonaną kopię Type R. Nowy, nieużywany - nie pamiętam tylko czy do przed czy do po lifta. Jakbyś był zainteresowany to sprawdzę.

GeFFeR
03-05-10, 20:23
no ja bym byl zaintersowany ;p tylko ze do przed lifta ... jak co pisz PW z cena jaka chcesz za niego jak co ( oraz opcjonalnie wrzuc na jakis serw zdjatko grilla aby moc oblukac :D )

CEZAR86
03-05-10, 23:42
Jak najbardziej polecam grill od fenixa. Brałem od niego jakiś czas temu i mimo nie najniższej ceny jest idealnie wykonany;)

Duhon86
04-05-10, 10:50
Jak najbardziej polecam grill od fenixa. Brałem od niego jakiś czas temu i mimo nie najniższej ceny jest idealnie wykonany

Podpisuje się pod tym.

A mój kumpel kupił grill z mtuning to musiał się bawić w składanie go, widziałem zresztą ten grill osobiście świeżo po przysłaniu, więc nie polecam.