Zobacz pełną wersję : FELGI, czy będą pasowały?? POMOCY
szymon2702
02-05-10, 13:59
Witam koledzy słuchajcie mam pytanie , jestem na etapie zakupu nowych felg do mojej haneczki i sen spędza mi z powiek czy będą pasowały bo felgi dopiero dotrą do Polski. Pytanie brzmi : Jaki przedział Et jest optymalny bo słyszałem ze od 35-45 ???? :confused: nie chce żeby mi coś tam ocierało !!! z obciążeniem haneczki lub bez
Dane felgi
FOX 6 EVO 6.5JxH2 15" ET35, rozstaw śrub to na 90% 4x100, nie znam otworu centrującego !!!! mam nadzieje że będzie 56mm lub większy
Opona - 195/50R15 82H
Napiszcie parę sugestii :)
jeśli masz et35 to spokojnie się zmieści, ja miałem 15" i 7" szerokości i nic nie tarło przy obniżeniu -40
szymon2702
02-05-10, 18:31
tak, to co wiem to felga ma et 35
Napiszcie parę sugestii :)
ja mam tylko jedna, za to konkretna.
RUSZ D*PE I PRZECZYTAJ PIERWSZY POST Z TEGO PRZYKLEJONEGO WATKU: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=5074
a potem poruszaj nia jeszcze troche i postaraj sie wyluskac tam informacje, ktore cie interesuja. nie po to jest tamtem watek, zebys zakladal kolejny z pytaniem, na ktore odpowiedz padla juz pierdylion razy.
szymon2702
02-05-10, 23:17
to chyba wystarczy wkleić linka a nie rzucać obelgami???? a jak udzielanie pomocy z twojej strony wiąże się z wielką irytacja i zniechęceniem , to się ogóle nie odzywaj!!! i nie wchodz na dany watek.
PS wcześniejszy kolega jakoś potrafił spokojnie odpisać!
Co nie zmienia faktu, że kolega najpierw pisze, a potem czyta. Za karę zamknięcie wątku.