Zobacz pełną wersję : Dokładka EK z allegro
Kupił ktoś taką właśnie dokładkę do" EK" Od tego sprzedającego i może mi powiedzieć jak ze spasowaniem??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=992340829
TomaszekWE
28-04-10, 17:52
Ja kupiłem taka dokładeczke od tego użytkownika narazie nie mam jej na samochodzie ale przymierzalem i elegancko podchodzi
A mógłbyś mi zrobić zdjęcia tej dokładki? i wysłać??
Ja kupiłem taka dokładeczke od tego użytkownika narazie nie mam jej na samochodzie ale przymierzalem i elegancko podchodzi
Laminat zgadza się?
To nic ze laminat. Znalesc taka z ABS to cód! Codzi mi o to aby byla dobrze dopasowana do zderzaka. By nie bylo rzexby. Ktos jeszcze mial stycznosc?
a ja mam pytanie odnosnie tez takiej dokladki czy ktos wie o ile ona wydluza zderzak w doł ??
Nie wydłuza zderzaka. Ona optycznie tylko obniza zderzak. Normalnie ten dol zderzaka jest zaokraglony i sie wydaje ze jest wyzej jak dasz dokladke to to miejsce nie jest juz zaokraglone tylko kanciaste i sie wyadje ze jest nizej.... Jezdzac z dokladka jezeli o cs zahaczysz to nie dokladka tylko hakiem do holowania ktory wystaje do dolu.
draksson20
28-04-10, 23:55
czyli jak nie obniza to jak przywale w kraweznik to mi odpada zderzak?wydaje mi sie ze jednak troche obnizaja te wypustki
wisnia8686
29-04-10, 00:40
ja mam ta dokładke załozona i po bokach obniza o jakeis 2-3 cm. jak przywalisz to poprostu peknie. Mocujesz ja na wkrety po bokach i klej do szyb na srodku.
TomaszekWE
29-04-10, 11:12
Misiek707 masz u mnie w profilu zdjecia ale sa troche kiepskiej jakości
darkBLUEkefir
29-04-10, 11:31
to dokladki od Baldera z forum, ja mam taka juz druga u siebie tyle ze z polifta, ze spasowaniem nie jest zle, zalezy na jaka trafisz ale ogolnie to jest ok, z wytrzymaloscia tez spoko bo pekla dopiero jak uderzylem w studzienke i to tak solidnie. Jak chcesz zdjec to masz w moim temacie (na pierwszej stronie poprzedniej dokladki, na ostatniej stronie tej co mam teraz, niedawno zalozona). Jak za taka kase to mysle, ze warto scisnac
To ta która sprzedawałeś?? :D Czemu chciales ja sprzedac? Czyli jednak nei pasowala za bardzo?
Do po liftowej civiczki inaczej sie zaklada. DO przedlifta jest bardziej skomplikowana sprawa by dobrze to przylegalo zwlaszcza dokladka z EK....
AAAAAAAAAA i widze ze kolega tomaszek ma dokladke z od allegrowicza NCTUNING http://allegro.pl/item960717307_dokladka_zderzak_honda_civic_vi_jdm_ nct.html#gallery
Te dokladki odradzam calkowicie... Mam juz taka od neigo i tragedia ze spasowaniem jest :|
Ja pytam o dokladke od innego allegrowicza!
Zdjecia na aukcji przedstawiaja dokladke ek9 ktora ni jak ma sie to tej podrobki. Ja musialem przycinac gdyz mam halogeny, wkoncu sprzedalem ten shit. Co komu sie podoba ale wg. mnie jezeli dokladka do przed lifta to tylko sir.
Pokazal by ktos z was jak ta dokladka na zywo wyglada...
I jak tam, ktoś ją kupił w końcu ? Jak z jakością ?