Zobacz pełną wersję : Z przedlifta na polifta zmian wyglądu EJ coupe
TomaszekWE
25-04-10, 00:53
Witam,
Jak myślicie ile wyniesie zmiana porzodu na poliftowy czyli: lampy, maska, błotniki, grill jeśli jeszcze o czyms zapomniałem prosze dopisać a drugie pytanko to takie czy trzeba coś rzeźbić żeby to wszystko ładnie wygladało czy poprostu zdejmuje przedliftowe elementy i zakładam poliftowe.
Pozdrawiam.
z tego co kiedyś czytałem trzeba jeszcze zmieniać pas przedni
z tego co kiedyś czytałem trzeba jeszcze zmieniać pas przedni
kolega ma chyba rację, ale nie jestem do końca pewien bo tego nie robiłem, aha i jeszcze zderzak by Ci się przydał poliftowy:p
Ktoś mądry (ktoś bardziej doświadczony) ostatnio napisał, że pas przedni zostaje, tylko nie pamiętam tylko kto to napisał.
Czy nie łatwiej zapytać przez PW kogoś kto zrobił lifting u siebie?
Ktoś mądry (ktoś bardziej doświadczony) ostatnio napisał, że pas przedni zostaje, tylko nie pamiętam tylko kto to napisał.
Nie, bo kolega TomaszekWE bardzo lubi zakładać niepotrzebne tematy :D
Co to znaczy zdjąć i założyć nowe?
Trzeba zdemontować to co jest i złożyć nowe, czyli spasować ;)
a ktos madry i doswiadczony kto robil lifting u mnie ( i u siebie) powiedzial ze co prawda nie jest to konieczne , ale ponoc przy przedliftowym pasie nie wyglada to do konca jak fabryka bo tam sa jakies wieszaki na swiatla albo zderzak inne i robi sie jakas nie ladna szpara
ja u siebie wymienialem pas , ale miedzy innymi dlatego ze po dzwonie byl pogiety troche ;)
A może ktoś by napisał jakie dokladnie elementy trzeba wymienic zeby zrobić update?
pozdros
Ja nawet nie wiem czy mocowanie błotników (jedna śruba) nie jest przesunięte trochę w przód.
A może ktoś by napisał jakie dokladnie elementy trzeba wymienic zeby zrobić update?
pozdros
A nie umiesz czytać?
Przeczytaj ten temat od początku to się dowiesz.
to wypadaloby jeszcze tylny zderzak i lampy zmienic na poliftingowe