Zobacz pełną wersję : Zaginely stopy...jajko
Wlasnie przyswiecilem,ze nie pala mi sie stopy,co moglo sie zepsuc?moze bezpiecznik ale ktory?mam instrukcje do jajka ale jakos nie uwzglednili w skrzynce bezp.--bezpiecznika od swiatlal stop.
najpierw żarówki sprawdz.
no właśnie ale i sprawdź czy wilgoć się nie wdała, czy mocowania żarówek nie są zaśniedziałe i mokre .. - bo to nie jest raczej bezpiecznik
albo idz do najblizszego motoryzacyjnego i kup probnik koszt jakies 2zl i sprawsz czy masz prad na stykach :)
Niedługo to będą posty: drzwi mi sie nie otwieraja, co sie zepsuło? :roll:
Niedługo to będą posty: drzwi mi sie nie otwieraja, co sie zepsuło?
zamek lub klamka :D
Wlasnie przyswiecilem,ze nie pala mi sie stopy,co moglo sie zepsuc?moze bezpiecznik ale ktory?mam instrukcje do jajka ale jakos nie uwzglednili w skrzynce bezp.--bezpiecznika od swiatlal stop.
uwzględnili - pod maską
a chciałbyś, żeby Ci stopy płonęły? :D
sprawdz bezpieczniki, styki i żarówki.
moze ten wlacznik jak nacisniesz pedal
zewzyj kabelki i zobacz czy sie zapala
Niedługo to będą posty: drzwi mi sie nie otwieraja, co sie zepsuło? :roll:
Jest tak,nie zakladal bym takiego apsurdalnego posta ale przyjechalem wczoraj wieczorem i nie mialem czasu juz nic sprawdzic,a dzisiaj z rana znowu jade na caly dzien i nie bede mial czasu nic sprawdzic,a bez stopow troche nie tak sie jezdzi,myslalem ,ze to bezpiecznik,moja wizje yla wymiany dzisiaj rano i wszystko...jednak z tego co napisaliscie to nie bezpiecznik :roll: sprawdzalem wczoraj wieczorem z latarka i wszystkie niby byly git,a co do mocow. zarowek,to mam je mocno zardzewiale,ale czy to mozliwe,ze zdechly odrazu w 2 lampach?!
Pzdro
Witam
Bezpiecznik od stopu w "jajku" jest w puszce k. akumulatora w przedziale silnika :D
pozdrw
bezp od stopu jest w puszce w komorze silnika. Najlatwiej jest go sprawdzic wciskajac klakson, bo sa pod jednym podlaczone.
Istnieje mozliwosc ze spalily sie dwie zarówki, ale bardziej prawdopodobna jest ta kostka pod pedalem hamulca, czesto tam nie kontaktuje. Albo nie laczy, albo jest zasniedzialy styk i dupa :D
Ok,zrobione,bezpiecznik sie przepalil ,wymienilem..powod przepalenia woda w lampach no i zwarcie sie zrobilo...wszystko zostalo uszczelnione,wyczyscile m zardzewiale styki i jest GIT,THX za wszystki odpowiedzi...temat mozna zamknac.
jakbys napisal: "mam wode w lampach i nie pala mi sie stopy" to by ulatwilo diagnoze :wink:
No wiem ale wtedy jeszcze jej nie widzialem,ale rybek nie bylo.