Zobacz pełną wersję : Ocencie to radio
Radio ma mi sluzyc do sluchania muzyki jadac autem czyli jak jade do szkoly itd. powiedzcie mi czy one ma 40 W RMS-u?? jak jest napisane to na stronce która podalem nizej. Wypowiedzcie sie
[ Dodano: Wto 12 Wrz, 2006 ]
http://www.denver-electronics.com/pages/webside2.asp?articleGuid=11114&menuGuid=5387&subMenuguid=6086
a ile to kosztuje ze zamierzasz znabyc takie cudo???
190zł a moze lepiej jakies z allegro?? bo szukam cos do 300zl . pomozcie
40W RMS na pewno nie ma, chociaż nawet w instrukcji nie pochwalili się ile ma naprawde... Ale poglądowo moje ma 4x50W a RMS wynosi 19W, u kolegi który ma mofset 27W
cięzko powiedzieć - niezbyt popularny produkt na naszym rynku. Ale na wodotryski bym nie liczył, ot przeciętne granie w najlepszym razie
ja bym chyab wołaj jakies uzywane kupic lepszej firmy niż to...ale to Twoj wybór....
Witam wszystkich... co do tego radyjka jest ono sprzedawane dosłownie w markecie "BIEDRONKA za 189zł posiada mp3 z tego co wiem i 4x40 za tą cene jest tego warte produkt co dopiero wszedł na rynek co prawda tanie ale wolal bym kupi nowie używane jeśli chodzi o typ tego radja. POZDRAWIAM
jeśli
BIEDRONKA
to na 100% szkoda kasy
PPM 702 to radyjko jest na 200% z Biedronki i jeśli mówisz że szkoda kasy może i faktycznie masz racje ale co kupi za taką cene wliczając to MP3 i myśle że do słuchania tak na codzień to wystarczyło by ale decyzje pozostawiam dla Manuel. Pozdro
ziom za 300 zl kupisz nawet spoko pionka poszukaj na allegro a tego bym nigdy nie kupil
co kupi za taką cene wliczając to MP3
jeśli nówkę to będzie to g... do kwadratu. Lepiej poszukać uzywek
Powiem tylko że zamiast kupowa wielkiego G.... jak to ppm702 napisał i miał racje to wolał bym poczekał dożucił troszke Euro i kupił jedno a wystarczające mi radjełko ;)
Zapomniałem że chciałeś kupi do 300 to dołóż 20 Zł i masz pionka fajnego jak ktoś już podspomysł
NIEJAKI MATEY MA NA SPRZEDANIE RADYJKO
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=18754