Zobacz pełną wersję : lampy clear
co sadzicie o takich światłach??z racje ze ringi sa drogie znalazlem opcje tansza :D
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=124813245
[ Dodano: Wto 12 Wrz, 2006 ]
oczywiscie z kierunkami typu clear..mi sie podobaja :)
jak dla mnie bomba. najfajnieszy model ale za ta kase sciagniesz go ze hameryki z amberami w komplecie
Szymon Septic
12-09-06, 19:50
Dobre pod ksenony...
raczej nie ziom bo nie mialbys wowczas dlugich swiatel ;) Pod ksenony juz lepsze te z ringami,ale te wizualnie ladne
do ksenonów to raczej soczewkowe sie nadają, z tego co mi wiadomo...
pewnie chodzilo o to ze maja gladkie szklo..
a jesli chodzi o dlugie to zawsze mozna zamontowac biksenony bo roznica prawie zadna,oprocz ceny ;)
Mi się to tam ni jak nie widzi ale to rzecz gusty a, że wime jako toka co lubisz to są fajne:D
Ja mam takie z amberami i jestem mega zadowolony z jakości ich świecenia. Oczywiście żarówki philips blu vision plus czy cuś drogie masakrycznie. Ale bardzo ładnie to razem świeci. No i ładnie wygląda w czarnym aucie. Innych niechce.
http://img141.imageshack.us/img141/7585/hondauq3.jpg
do ksenonów to raczej soczewkowe sie nadają
No tak ziom, ale do tych kloszow wkladasz soczewke i masz soczewkowe z gladkim kloszem... :)
Oczywiście żarówki philips blu vision plus
u mnie sa phillips xenon blue vision :) no i kierunki tez czarne cleary czyli tak jakby do kompletu z tymi swiatlami :)
czy posiadacze takowych swiecidelek moga zapodac foty, bede bardzo wdzieczny :)
Luka jak nie widzisz to już dałem :D. Pozatym na forum może z 3 osoby poza mną ma takie lampki zdecydowana większość bierze projektury ;)
Ja bede takich szukal w przyszlosci, zeby soczewke do nich wlozyc i xenon...
a fakt fotke dal Lord_ZED :? niezauwazylem. wlasnie czegos takiego szukam. zadnych projektorow. skad masz pomaranczowe kieruneczki (szukam juz jakis czas)??
Lord_ZED mógłbyś dać jeszcze pare fotek swego auta z tymi światłami ??
wejdz na moja strone www tam masz fotki jak wygladaja.