Zobacz pełną wersję : Zderzak VTI do Przedliftowca
Witam
Chciałbym zapytać czy zderzaki od VTI będą prasować do przedliftowego modelu.
tomson1192
20-04-10, 14:50
zderzak w VTI był taki sam jak w zwyklym modelu poliftowy, różnił się jedynie dokładką, wiec sam zderzak nie bedzie pasował
Tylny PASUJE!!!!!!!!!!!
Przeni nie :D
Przedlift i polift maja inaczej profilowane zderzaki. O ile tyny og gory da sie podpiac pod auto to przedni jest pod zupelnie inny dziob auta.
Dokladki nie pasuja z przedlifta <--> polifta. Jaka chcesz dokladke? Przod czy tyl? Dlubia je na allegro po 150 za sztuke.
Przod i ja mam przedlifta, a na allegro nie widzialem takich do tej wersji.
bo dokłądke do przedlifta zdobyc to trzeba toche szukac u mnie to trwało ponad rok czasu ale sie udało
Ostatnio kupilem tyl od niego :
http://allegro.pl/item996880378_honda_civic_v_gen_dokladka_wzor_type _r_2_3_drzwi.html
Produkt calkiem ok, po pomalowaniu struktura wyglada jak plastik czarny, efekt jest ok! Zagadaj!
tomson1192
21-04-10, 21:44
ja tez brałem np tylną dokładke z laminatu, i powiem ze maluje sie naprawde rewelacyjnie no tylko taka wada ze ponoc laminat jak gdzies walniesz to szybko pęka
Nie ponic tylko na pewno :( Tylem ciezej gdzies pierdyknac bo jest wyzej, przodem juz latwiej.
Najlepsze sa ori z ABSu ale juz sa nie do dostania.
tomson1192
22-04-10, 11:11
chyba ze z jakiejsc przedlifta ściaganego z zachodu moze akurat sie trafi rarytas jakis
Nie ma szans. Nikt nie zakladal dokladek. Jak swego czasu polowalem na swoja w ASO to ludzie na calym slasku nie wiedzieli o co mi chodzi! :eek:
A ja zamierzam podlubac troche przy zderzaku i dolozyc do mojego przedlifta dokladki z vti lub vtis
na pewno bedzie ciezko ale trzeba probowac a wyjdzie