Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : oznaczenie bezpiecznikow

maciass EJ9
10-09-06, 17:14
Witam!!!

Na poczatku chcialem Wszystkich maniakow naszych Hań przywitac. Jestem w sumie tu nowy na tym forum i bede staram sie szybko wdrozyc.

Z gory przepraszam gdy poruszam kolejny raz ten temat wybaczcie. :) Interesuje mnie tabliczka bazpiecznikow a konkretnie jej oznaczenia jaki bezpiecznik i do czego, za co odpowiada. Z Gory dziekuje za info lub Faq

prz3mo
10-09-06, 19:12
A nie masz na plastykowej pokrywce oznaczen?

ppm702
10-09-06, 19:29
w manualu będziesz miał wszystko. BTW civic1.4iS rozumiem, że 6gen?

maciass EJ9
10-09-06, 22:50
tak mam oznaczenie ale nie wiem czy jest z tym oznaczeniem ok poniewaz na oznaczeniu mam bezpiecznik w mijscu 10A a tam jest np 20A i nie wiem o co chodzi :) a problemi mam taki ze nie dziala mi przednia szyba od kierowcy i mysle ze to chodzi o wlasnie bezpiecznik

s3kawek
11-09-06, 10:05
tak mam oznaczenie ale nie wiem czy jest z tym oznaczeniem ok poniewaz na oznaczeniu mam bezpiecznik w mijscu 10A a tam jest np 20A i nie wiem o co chodzi :) a problemi mam taki ze nie dziala mi przednia szyba od kierowcy i mysle ze to chodzi o wlasnie bezpiecznik

No to widze ze jakis geniusz jezdzil tym samochodem jak 10A zamianiał na 20A. Przejrzyj wszystkie bezpieczniki i powymieniaj na prawidlowe.

Jak to nie bezpiecznik to moze byc silniczek.