Zobacz pełną wersję : Kierunkowskazy boczne - prosba o opinie
no wlasnie!jak sie Wam bardziej podoba bo wlasnie musze malowac blotniki przednie i nie wiem czy nie pozegnac sie z kierunkami bocznymi i zrobic na "gladko".Prosz o liczne opisnie :)
Custom Devil
09-09-06, 18:48
Przede wszystkim musi pasować do stylu, w którym chcesz przerobić swój samochód, bo do serii i do JDM to nie usuwaj. Lecz gdy do import'a albo ala’ german style to spoko,.
Aha pamiętaj ze, gdy chcesz żyć z przepisami to musisz mieć kierunek z boku np. na lusterku.
Aha pamiętaj ze, gdy chcesz żyć z przepisami to musisz mieć kierunek z boku np. na lusterku.
dokładnie tak, lub tez w innym dziwnym miejscu...
Custom Devil, dzieki za konkret odpowiedz :)
[ Dodano: Sob 09 Wrz, 2006 ]
ale prosze o kolejne wypowiedzi na ten temat :D
Szymon Septic
10-09-06, 00:33
Custom Devil napisał/a:
dokładnie tak, lub tez w innym dziwnym miejscu...
Z tego co mi wiadomo tylko wowczas jesli ciagniesz przyczepe :roll:
tylko wowczas jesli ciagniesz przyczepe
to fakt
Ja bym malując wywalił :)
Simpson_CiViC
10-09-06, 21:10
Ja tak samo
Bez kierunkow niezle wyglada...
Tak to wyglada u mnie :)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15209c3ebab4ef98.html
sedan 92-95 wersja USA nie ma takiech kierunków juz w serii...
a tak apropo tych migaczy bocznych bo wlasnie kupilem biale boczne clear do civica6gen , powiedzcie mi jak wyglda ich montaz , ? mam poprostu podwazyc te stare i one wypadna z zaczepow czy jak ???
ile dałeś za nie?
Pewnie ze 30-40 na allegro...
Montaz to prosta sprawa. Naciskasz je od strony tylu samochodu plaskim srubokretem i powinny wyjsc
ja je nciskam bo nie zrozumialem ??? :)