Zobacz pełną wersję : Problem ze swiatlami
Nie wiecie jak ustawic wysokosc swiecenia swiatel w EM2? Swieca mi doslownie pod auto, maksymalnie 1m jest tego co widze przed autem dalej ciemno :( po zalozeniu silniczkow regulacji swiatel tak mam :(
Jak otworzysz maskę to masz od góry przy każdej lampie napisz up, down i w tym miejscu regulujesz wysokość świateł. Ale ja ci proponuję podjechać do stacji kontroli wtedy masz pewność że wysokość masz ok i nie oślepiasz innych na przeciwko.
dzieki za odpowiedz jutro podjade na stacje :) i zobaczymy co bedzie, gorzej jezeli to trzeba ustawiac jakos silniczkiem przez komputer na serwisie.
dzieki za odpowiedz jutro podjade na stacje :) i zobaczymy co bedzie, gorzej jezeli to trzeba ustawiac jakos silniczkiem przez komputer na serwisie.
malo prawdopodobne ;] . napewno sama regulacja klosza pomoze .
oni tym srodkiem jakos to beda regulowac czy jak?
Jak otworzysz maskę to masz od góry przy każdej lampie napisz up, down i w tym miejscu regulujesz wysokość świateł. Ale ja ci proponuję podjechać do stacji kontroli wtedy masz pewność że wysokość masz ok i nie oślepiasz innych na przeciwko. dokładnie, polecam jechać na stację kontroli pojazdów, mi ustawiają światełka za free :D
To ja jestem mniej urodziwy od Ewy, bo mi za to skosili 10zł :)
no Ewa to ma fajnie :D swoim wdziekiem wszystkich zamota :P ja tez zaplacilem 10 zl :P okazalo sie ze silniczek regulacji nie wskoczyl dobrze:D ale juz jest OK
no Ewa to ma fajnie :D swoim wdziekiem wszystkich zamota :P ja tez zaplacilem 10 zl :P okazalo sie ze silniczek regulacji nie wskoczyl dobrze:D ale juz jest OK nikogo nie motam :p po prostu jeżdżę tam robić przegląd od wielu lat stąd te przywileje ;)