PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki Gwint do aerodecka

MałyPoznań
15-04-10, 10:32
Poszukuje od jakiegoś czasu gwintu do mojego Aerodecka VTI i zastanawia mnie czy montując gwint od np qpe badz HB będe w stanie rozkrecić tył tak aby za nisko nie siedział a jeżeli da sie tak zrobić to od jakiego gena ,V czy VI, gwint zakupić
Będe wdzięczny za wszelkiego rodzaju rady i porady
Pozdrawiam

Zastanawiam sie nad tym, czy ten zestaw podejdzie http://moto.allegro.pl/item974323782_zawieszenie_gwintowane_honda_civic_c rx_civic_coupe.html Mam zamiar obniżyć przód o około 4cm a tył o około 3cm

Barti88
15-04-10, 16:27
nie kupuj czegos takiego jak pokazales w linku bo mozliwe ze po stosunkowo małym przebiegu sie wytacha. (choc to bardzo niska półka to cena jest bardzo kusząca tymbardziej, ze ma 2 lata gwarancji ale za ta cene mozna kupic uzywane Koni 1110/30)
poza tym, jesli chcesz obnizyc auto o 4cm to kup zestaw markowych amortyzatorów i sprężyny i nie trac kasy na gwint gdzie najtańszy firmowy kosztuje grubo ponad 2tys.

MałyPoznań
15-04-10, 23:07
Chodzi mi o to, że w aerodecku są dłuższe z tyłu amortyzatory i czy jestem w stanie po założeniu gwintu, tego albo innego, wyregulować go żeby mieć te -30 tyłu

JAJOareodeckCIF
17-10-16, 02:59
witam. panowie bo ja tez mam problem z zawiasem do areodecka. jaki gwint proponujecie

Nocna Jazda
16-02-17, 21:05
Również mam ten problem.zawias agx z regulacja. Twardości po założeniu kół przód jest ok a tył wysoko że ręka wchodzi między koło a nadkole.czy gwintem wyregulije to odpowiednio?