Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tweetery w ES7?

KOWAL ziom
14-04-10, 21:43
mam zamiar wstawić twetery do es7, jako że nie jest już tak wesoło jak we wcześniejszych genach (tam wstawiało się trójkącik przy szybie), postanowiłem wybrać się do ASO, bo oni dokładnie wiedzą gdzie trzeba wiercić w boczku... i wszystko było by fajnie (poświęciło by się te kilka stów) gdyby nie fakt, że jedyne twetery jakie posiadają są w odcieniu ciemno szarym!!! nie ma nic do oryginalnych beżowych tapicerek!!! ktoś wie może gdzie tak owe można dostać??? z góry dziękuję za pomoc

JulekCIVIC
15-04-10, 09:09
może podzwoń po innych aso i ci wyślą... no albo pojedz gdzieś indziej... tak to raczej nie dostaniesz jakiś kolorowych

KOWAL ziom
15-04-10, 13:44
może podzwoń po innych aso i ci wyślą... no albo pojedz gdzieś indziej... tak to raczej nie dostaniesz jakiś kolorowych

w aso nie ma co szukać, w żadnym... chodzi mi o jakąś firmę car audio... kurde w końcu większość es7 jest w beżu... a raczej nie uwierzę, że ludzie walą szare głośniki...

janekldz
15-04-10, 22:47
Ja mialem podobny problem tylko ze ja mam wnetrze czarno szare a trojkaciki sa czarne. Bylem w ASO Kosicki w Łodzi i nie byli mi w stanie pomoc:/ owszem sa dostepne te trojkaciki z wbudowanymi tweeterami ale nie potrafili okreslic czy beda je miec na stanie:confused: a cena 300 zeta:eek: wiec dalem sobie spokoj i kupilem zastawik DLS i tweeterki zamontowalem w seryjnych trojkacikach

ppm702
16-04-10, 09:12
tweetery w boczku to pomyłka.

Lepiej osadź w słupku albo trójkącie. Pamiętaj, że kolor można szybko zmienić przy montażu.

MajkelG
22-04-10, 21:54
Kowal... odezwij sie do mnie na tel to cos zaradzimy ;) ppm702 dobrze mowi... powiem Ci o co dokladnie chodzi... pozdro i pewnie do zobaczenia jutro na egzaminie