Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Angel Eyes, opinie

djinfi
07-09-06, 22:28
to juz kolejny topic o angel eyes wiem ze bylo i to duzo ale mam pytanie o firmy bo opinie sa takie ze jedne sie przepalaja inne rozszczelniaja itd a czy moglibyscie sie wypowiedziec odnosnie firm ktore robia takie lampy i ewentulanie jakich firm lamp szukac.
mnie interesuja Angel Eyes firmy SONAR czy ma ktos dokladnie takie wersja black?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125434126

koles ktory to sprzedaje zapewnia mnie ze po zalozeniu ich w swojej Hani nie ma problemow z parowaniem i z przepalaniem ringow ale jak wiadomo skoro je tez sprzedaje to raczej zlego slowa o nich nie powie, tak wiec jesli mozecie to napiszcie jakiej firmy macie ringi i jak dzialaja

i druga sprawa czy nie da sie jakos poprawic osiagów swietlnych angel eyesów? jakies mocne zarowki itp?

ppm702
07-09-06, 22:40
i z każdym pytaniem zakładajmy nowy watek tak jakby nie można było kontynuować istniejących :evil:

Poprawić z mocniejszymi żarówkami przy symetrycznych lampach... Sam sobie odpowiedz czy lubisz być oślepiany

wilku
08-09-06, 00:20
unikaj firmy FK slaboswieca i parowly byly nieszczelne , ringi po miesiacu sie przepalily :P i zeby cokolwiek bylo wicac trzeba bylo wlozyc zarowki +50 %

a co do tejfirmy to nie wiem :P

Raveland
03-10-06, 21:09
w pudelku z reflektorem ma dwie gumki(jakies uszczelki)
gdzie sie je daje??
wydaje mi sei ze do kierunkow ale wole sie zapytac niz mam nie zainstalowac a pozniej sie meczyc i zdejmowac zderzak