Zobacz pełną wersję : maglownica
Witam posiadam eg5 w której jest maglownica do wymiany bo leje z niej olej:/ i moje pytanie brzmi czy oddać do regeneracji? mechanik powiedział ze to będzie kosztować 500 zl :/ czy lepiej poszukać używki w dobrym stanie i po prostu wymienić? jeśli ta opcja jest lepsza to czy musi to być maglownica z eg5 czy morze być z innego eg tylko żeby była ze wspomaganiem?
magel obojętnie jaki aby od EG ze wspomaganiem.
poszukaj tenszych regeneracji bo napewno są. A moim zdaniem wolałbym oddać do regeneracji i zapłacic nawet 500zł niż kupić używke za 350zł i niewiadomo w jakim stanie i ile pojezdzę.
Chyba że na forum kupisz :)
Tak jak mówisz Djadi tylko ze kumpel regenerował maglownice do 5gen z wspomą i zaplacił 400zl. To nasuwa sie pytanie czy warto kupować używkę ????
akurat używkę za 230zł można już wychaczyć czyli za 500zł masz już z montażem jak dla studenta jest spora różnica, o ile nie była jeżdzona w polsce to nic jej nie powinno być(jeśli chodzi o luzy) . Ja kupiłem już ze wszystkimi końcówkami na które musiał bym wydać kolejne parę stów . Jutro montuje zobaczymy jak się będzie sprawować . Juz nie mogę sie doczekać bo ostatni raz mojego cifa rozbujałem do 200 chyba 2 lata temu
akurat używkę za 230zł można już wychaczyć czyli za 500zł masz już z montażem jak dla studenta jest spora różnica, o ile nie była jeżdzona w polsce to nic jej nie powinno być(jeśli chodzi o luzy) . Ja kupiłem już ze wszystkimi końcówkami na które musiał bym wydać kolejne parę stów . Jutro montuje zobaczymy jak się będzie sprawować . Juz nie mogę sie doczekać bo ostatni raz mojego cifa rozbujałem do 200 chyba 2 lata temu
Ja kupiłem używkę od Konrada84 co prawda jeszcze nie zakładałem leży i czeka bo nie wiem co zrobić ze swoją cholera prześladują mnie te maglownice :mad: już nie raz pisałem w podobnych tematach w poprzednim civic-ku wymieniałem magiel bo stukał i luzy miał w tej hance był spokój zrobiła 50tyś po naszych drogach maglownica się odzywa już tak napieprza że strach jeździć nic nie cieknie wszystko ok tyko bardzo luzy ma duże, i nikt nie wie co to może być hmmm
Mazik tu masz magiel za 100zł nie za bardzo się orientuję czy podejdzie do Ciebie :)
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=74567
no moja też wytrzymała 40k , ale twardym zawiasie i po wrocławiu. Jak luz to do wywalenia bo łożysko główne siadło, możesz troche skręcic o ile w ogóle cos pomoże
no moja też wytrzymała 40k , ale twardym zawiasie i po wrocławiu. Jak luz to do wywalenia bo łożysko główne siadło, możesz troche skręcic o ile w ogóle cos pomoże
Oooo i to mi sie podoba jedna konkretna odpowiedz :D a nie milion gdybań hmm powiadasz że dupa lepiej wymienić na tą co mam i czeka, chyba tak zrobię. Po wymianie jest ok cisze masz, nic nie stuka?? a ciekła??
no moja niema wielkich luzów morze minimalnie jedynie cieknie troche:/ i muszę to jeszcze raz przemyśleć ale chyba jednak poszukam jakiejś nowej albo popytam jeszcze gdzie indziej o regeneracje. na razie jeszcze niema takiej tragedii to mnie nie goni można się spokojnie rozejrzeć w temacie.