PDA

Zobacz pełn± wersję : Amortyzatory

daniel4g
05-09-06, 13:48
Witam,

Niestety nadszedł czas kiedy muszę wymienic amorki w swojej hondzie (Civic 1.6 ED7 1990r) jednak nie wiem jakie amork najlepieji sie sprawdza oraz gdzie kupic je najtaniej? Bede wdzieczny za wszystkie rady.

Chloru
05-09-06, 16:25
Witam,

Niestety nadszedł czas kiedy muszę wymienic amorki w swojej hondzie (Civic 1.6 ED7 1990r) jednak nie wiem jakie amork najlepieji sie sprawdza oraz gdzie kupic je najtaniej? Bede wdzieczny za wszystkie rady.

Sugeruje pisac na innym forum. Nie napisales tez do czego. Ja bym kupil KYB - masz do wyboru ExcelG, UltraSR i AGX. Bilstein robi do tego modelu AFAIK tylko B4, B6 dorabiane to juz duza kasa niestety.

daniel4g
05-09-06, 16:56
Nie chodzi mi o zadne sporotowe amortyzatory. Zwykle w zupelnosci mi wystarczaja.

!markos
05-09-06, 23:07
Zwykle w zupelnosci mi wystarczajab4 jest ok, mozesz brac

Romi
06-09-06, 07:19
b4 moga byc moze byc al-ko albo chociazby sachs sugeruj sie cena i ja negocjuj, masz to zagwarantowane ustaw±, pozdrawiam :-)

daniel4g
06-09-06, 11:28
A moglibyscie podac mi jakis sklep internetowy gdzie mozna kupic amortyzatory Bilsteina ew. jaki¶ sklep w Warszawie. Może Ľle szukam ale wszedzie maja tylko KYB.

ppm702
06-09-06, 11:39
Warszawa -> Zerkopol, ale czasme maj± chore terminy

Chloru
06-09-06, 23:50
A moglibyscie podac mi jakis sklep internetowy gdzie mozna kupic amortyzatory Bilsteina ew. jaki¶ sklep w Warszawie. Może Ľle szukam ale wszedzie maja tylko KYB.

Jak maja tanio KYB to bierz KYB. Nie sadze zebys zauwazyl roznice miedzy B4 a ExcelG.

daniel4g
07-09-06, 15:23
W takim razie chyba zdecyduje sie na KYB. Mam jeszcze jedno pytanie: wiem ze KYB robi kilka modeli amortyzatorow to jednego modelu samochodu a w sklepach internetowych nie podaja ktory model maja w swojej ofercie podejzewam wiec ze jest to ten najtanszy- wiec jesli zdecyduje sie na KYB to brac te czy szukac jakiegos drozeszego modelu?