Zobacz pełną wersję : Konsola nawiewu
Siemano, mam pytanie.
Próbował ktoś z was przełożyc konsole nawiewów do deski w 5gen'ie z jakiegoś innego modelu.?
Trochę mnie już denerwuje suwak od tempratury i chętnie zmienił bym go na pokrętło ale nie mogę znaleźc inf. na ten temat.
ułamany ?? przechodziłem to samo ale jest na to wyjście ... jeżeli masz ułamany suwak to napraw go .... linka od nawiewów idzie po schowek i tam jest cały naciąg, pancerz od linki wchodzi w taką blaszkę (jakby zatrzask) odegnij ją i przesuń pancerz wtedy suwak będzie lżej chodził i nie ułamiesz go kolejny raz ;) jak na razie u mnie działa bez zarzutów i nie potrzeba przekładać z niczego innego
ułamany ??
Jak na razie jeszcze cały ;P
Ale faktycznie ciężko chodzi. Zobaczę i zrobię tak jak mówisz.
Pomimo tego tak z ciekawości na przyszłośc chciałbym wiedziec czy podejdzie z czegoś. Niechodzi mi o tu o p&p bo tak łatwo nie będzie. Może z 6gen'a.? Chociaż chyba jest wyższa i na pewno ma jakieś łukowate wykończenia.
o ile sie nie myle to w konsoli nawiewu, z pokretlem temp jest sterowana elektronicznie, a w suwakiem jest sterowana mechanicznie wiec chyba sie tak nie da. ale moge sie mylic :)
ja do siebie planuje swap konsoli z prelude 4 gen, ale do tego jest mnostwo roboty :)