PDA

Zobacz pełn± wersję : Pod¶wietlenie pokręteł nawiewu,ogrzewania i dmuchawy

Krzysztofik
03-04-10, 15:47
Witam mam pytanie czy kto¶ wie jak albo najlepiej gdzie można wymienic żarówki w pod¶wietleniu konsoli od pokręteł dmuchawy,nadmuchu zimno-ciepło oraz wyboru miejsca nadmuchu.Dzwoniłem do aso A tam krzycza 200 za sama robote uważam że to troche przy drogo, stad też moje pytanie gdzie mozna sie z tym głupim porlbeme udać w wawie.Wiem że jest z tym troche zabawy niemam bardo gdzie nad tym posiedzieć wiec trzeba zdać sie na innych.dzieki za info...

rafal
03-04-10, 19:40
Trochę jest z tym zabawy... U mnie również się przepaliły, ale pieprze to, bo od cholery roboty z tym jest.

http://autoban.com.ru:8080/manual/CivHtml/20-219.htm

smalec
03-04-10, 20:13
no bez przesady, jakie tam od cholery roboty... chyba, że dla kogo¶ 5 minut przy aucie to jest już dużo... żadna wielka filozofia, trochę jest zabawy z zakładaniem cięgien nawiewu i tyle..

Leeo
04-04-10, 02:15
. post do kasacji .

napisałem co¶ m±drego, ale zagl±daj±c w profil zobaczyłem, że masz auto 3D, więc post do kasacji :) Następnym razem piszcie, czy to 3D/5D lub 2D/4D bo auta znacznie się od siebie różni±..

Krzysztofik
04-04-10, 17:29
Sorki masz racje nastepnym razem bede wiedział chodzi o civica 2004 3d wersja sport pzdr...