PDA

Zobacz pełn± wersję : Ogrzewanie!

sir speedy
31-03-10, 15:09
Witam

Dzi¶ zauważyłem mały problem w moim EG, po ustawieniu nawiewu na zimne powietrze w skrajnych nawiewach leci zimne powietrze natomiast w ¶rodkowych leci ciepłe...?:confused:
Czego to może być przyczyna i jak j± zlikwidować?
Z góry dziękuję za pomoc...

tubis18
22-05-10, 11:06
podpial bym sie mam cos podobnego na brak cieplego nie narzekam natomiast jak dam na zimne to nie przypomina ono wogole zimnego :? jest srednio cieple i wogole nie chlodzi tak jak w innych autach co mozna z tym zrobic co przeczyszcic ? z gory dzieks za odpowiedz pozdrawiam :)

Yotomeczek86
22-05-10, 11:08
Warto sprawdzić linkę od temperatury nawiewu, może nie do końca zamyka obieg ciepłego ?

tubis18
22-05-10, 15:29
Warto sprawdzić linkę od temperatury nawiewu, może nie do końca zamyka obieg ciepłego ?

dobra uwaga ide sprawdzic sciagne linke i zobacze co i jak na recznym zamknieciu

zle wiesci :( sprawdzalem i nawet po sciagnieciu linki i recznym dopchnieciu tego zamkniecia nadal leci lekko cieple tak samo na nawiewie zew jak i wew wkurzaa mnie to lekko bo jak chce sie lekko ochlodzic to tu mi cieple jeszcze leci wrrrrr rozkrecalem tam ale wielkiego manewru nie ma zobaczylem tylko dwie rurki ktore ida chyba do nagrzewnicy byly gorace i dwie puszki okragle tez gorace ale nic tam nie znalazlem zeby zobaczyc czy szczelne jest domkniecie nawieu zimny/cieply byc moZe cos nieszczelnie domyka