PDA

Zobacz pełną wersję : Plz help! cos puka stuka obciera w prawym kole.

szerryf
13-03-05, 15:16
Witam
Mam prblem z prawym kolem, cos puka w prawym kole przy skrecaniu ale nie przy przyspieszaniu, stuka puka i tak jakby obcieralo jak juz zblizam sie do 0 km/h. Jak hamuje albo przyspieszam ustaje ten halas, dzieje sie tak jak zmieniam pierwsze biegi CZyli mozliwe ze tez jak auto jest na ta chwilke tylko "na sprzegle" bo jak dodam gaz to przestaje, co to moze byc? moze przegub ale na zakrecie jak dodam gaz albo ruszam nic nie puka,tylko jak sprzeglo wcisniete albo na luzie jak jade :(

prosze o pomoc czy ktos moze wie co to takiego i ile koszt naprawy? :(

pozdro :(

GoorY
13-03-05, 15:45
przegub. albo straz miejska ci blokade zalozyla... :D ...ale to chyba by przy przyspieszaniu tez bylo slychac. :wink:

w sprawie ile?, to jest topic ze sklepami internetowymi i musisz poszukac.
tylko najpierw musisz sie upewnic co? :wink:

Artek
13-03-05, 16:39
u mnie bylo dokladnie to samo i padl przegub ja zaplacilem jak dobrze pamietam cos ok 200pln z wymiana

szerryf
19-03-05, 03:36
no wiec wierzcie lub nie ale okazalo sie u mechanika ze kolo bylo prawie odkrecone :oops: ostatnio bylem na ustawianiu zbieznosci w salonie i mi zle musieli dokrecic :evil: dobrze ze nie odpadlo.... takze zawsze sprawdzcie srubki zanim pomyslicie ze to przegub lub lozysko w kole :) :P

pozdro

emg
19-03-05, 10:54
nie wierzymy

szpulek
19-03-05, 14:11
szerryf staaary, a co to za warsztat, ze tak ladnie Cie zalatwil? szkoda slow na taka akcje.. pzdr

szerryf
19-03-05, 14:45
W salonie RECO honday ciołki jedne! :evil:

szpulek
19-03-05, 17:10
zadzwon do nich i zadaj chociaz rabatu na nastepna wizyte.., pzdr