Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kierownica Vgen z Air Bag zamiana na zwykla

Jarutis
25-03-10, 23:30
W 5 gen mam kiere z poduszka chce ja zmienic na zwykla bez poduchy mam juz ja kupiona tylko ze nie podejdzie bo potrzebna jest jakas tasma magnetyczna czy cos tam co bedzie dawalo sygnal do klaksona, jak to sie dokladnie nazywa? jesli ktos wie o co mi chodzi i moze ma ktos to na sprzedaz ??

dsdamian
26-03-10, 02:15
wybacz ze odpowiem pytaniem na pytanie, ale to tylko przez zwykłą ciekawość ludzką.

dlaczego chcesz to zrobić?

Tompro
26-03-10, 08:11
wybacz ze odpowiem pytaniem na pytanie, ale to tylko przez zwykłą ciekawość ludzką.

Bo może kolega chce wrzucić sportową kierownice. Uprzedzam następne pytanie typu a co w razie wypadku. Jak masz wrzucony kubeł i do tego pasy szelkowe to poducha w kierownicy się do niczego nie przydaje.

Jarutis
26-03-10, 08:32
bo kiere mam wystrzelona bez poduszki obecnie i jest pozaklejana tasma, a mam akurat taka bez poduszki ale mi nie podejdzie bo czegos tam brakuje tylko nie wiem jak to dokladnie sie nazywa

Tompro
26-03-10, 08:39
W sumie to brakuje Ci kawałka blaszki która będzie się stykała z pierścieniem od spodu kierownicy. Ja teraz robiłem w drugą strone i montowałem kiere z poduszką z ITR w moim aucie, gdzie nie miałem poduszki. Moge Ci zrobić zdjęcia tej blaszki, bo swoją zostawiam, gdyż za jakiś czas planuje kupić kiere sportową z rozpinką.