Zobacz pełną wersję : Przwód paliwowy-problem
Dzisiaj w moje hondzi zauważyłem delikatnie zapocony przewód paliwowy:confused: Po wstępnych oględzinach okazało się że przewód ma dziurke i nadaje sie do wymiany:( Mam pytanie czy komuś z Was udało się zdobyc taki przewód w sklepie motoryzacyjnym? Czy istnieje możliwośc dorobienia takiego przewodu, jeśli tak to w jaki sposób?
Szukałem na forum ale niestety linki które są podane już są niedostępne...dziękuje za wszelkie porady!
Pozdrawiam!
Uporałem się z problemem, założyłem przewód z rozbitej Hondy, zakonserwowałem i śmigam:) Jeśli chodzi o kupno w sklepie nowego przewodu jest nie możliwe no chyba że w ASO ale oczywiście cena jest kosmiczna... Jeśli ktos będzie miał podobny problem to niech przed montażem napije się "nerwosolu" ;) bo mozna sie naprawde nerwicy nabawic:D
jak nie jest mozliwe? przeciez oni maja takie rzeczy, hamulcowe, paliwowe i inne pierdoły. chyba słaby sklep masz...
Mierzysz stary przewód kupujesz na metry nowy tyle ile potrzeba ,zaprawiasz końcówki i nie ma problemu.Każdy mechanik powinien to ogarnąć bez problemu.