Zobacz pełną wersję : Oświetlenie środka?!?
Witam, wysiadła mi światło oświetlające wnętrze w mojej 6gen hb.
Mam do Was pytanie czy próbował ktoś z Was już opcji zamontowania lampki z innych aut, jak tak to z jakim, jak to wygląda jak świeci??
Seryjna lampka w civic śweici strasznie słabo, chętnie bym kupił maplighta ale nie ma gdzie...:/
Pozdrawiam
2 lata temu pokazywalem jak zlutowac uklad z diod super flux w podsufitke zamiast zarowki, swieci kilka razy mocniej niz zwykla zarowka, tylko kosz poczatkowy wiekszy bo musisz kupic odpowiednia ilosc diod (koszt jednej ok 1zl u mnie zrobilem uklad z 10 i jest naprawde mocno oswietlone wnetrze do tej pory)
taki układ mozna kupić gotowy, sam posiadam takowy i ładnie swieci, polecam http://allegro.pl/item957106725_modul_24_flux_oswietlenie_led_kpl_w5 w_t4w_c5w.html
też mam coś takiego w v genie świeci wyśmienicie:]
Nigga, wszystko ładnie pasuje ? Klosz można założyć ?
ale wiesz ten kupowany jest slabszy niz ten co sam zrobilem:) wiem bo kumpel leń kupil z allegro taki i swieci o wiele slabiej niz moj wlasnego wykonania:) chociaz ten z allegro i tak jest o wiele lepszy niz zwykla zarowka.
Bob miał kiedys u siebie lampkę z omegi. Całkiem fajnie to wyglądało.
Tu masz to pokazane:
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=16239&page=4
No ta z omegi calkiej ladnie wyglada, jak nie znajde zadnej ktora bardziej pasuje to chyba zgapie od Boba.
Pozdro i dzieki za pomoc
Cezar dzięki za linka całkiem profi to wygląda już się rozglądam za takim :D Szukałem coś ciekawego z innych aut ale omege pominąłem ;)
analyzer64
25-03-10, 20:47
Taką lampkę miewała też Vectra B z pakietem lampek do czytania ;)
demonobiker
28-03-10, 10:48
Panowie a ten moduł można bez stresu podłączyc pod sciemniacz czy nie bedzie hulało?
Son - Goku
28-03-10, 11:38
możesz dać.
Nie widzę tego przedmiotu na allegro,ale. . .
Był moduł z dwiema ledami 2 Watt z ściemniaczem po 20 zł jak mnie oko nie myli.
I był z produkcji,a nie z domowym zaciszu robiony.