Zobacz pełną wersję : co sadzisz o tym tlumiku do CIVICzki hb 3d
GrzechuLSi
28-08-06, 00:29
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122951433
oto link do tlumika ktorego sie przymiezam dla swojej hani 92 HB 3d, Wedlug was pasowalby? :roll: moze cos innego proponujecie do tego modelu? pozdrawiam
Z wyglądu to i ładny, ale co do głośności to byłbym ostrożny ( może być bardzo głośny ). Na ten certyfikat PIMOT-u to nie licz za bardzo. Ja do swojego tłumika też dostałem , certyfikat tłumika seryjnego ( oszuści ).
WM nie słynie z rewelacyjnej jakości, ale z drugiej strony nie jest kosmicznie drogi
GrzechuLSi, ja kupiłem do swojej własnie takisam tłumik jak bedzie z wytrzymałością to sie okarze ale kumpel tez ma od dłuższego czasu i jest ok,co do głośności to z wkładką na trasie da sie wytrzymać ale bez to tylko na zloty lub krótkie odcinki po mieście a ten certyfikat to jakieś ksero :wink:
GrzechuLSi
28-08-06, 12:34
moj koleszka tez ma taki tlumik i bez wkladki to chodzi jak czolg :lol: ale z calekiem znosnie mocno z niego strzela glosik mi sie podoba tylko niewiem jak z tym wygladem ale chyba sie skusze :smile: pozdro 600
wygląd nie jest najgorszy,wykonanie też jak za takie pieniądze mozna sie skusić
Szukam jakiegoś tłumika do HB.
Zależy mi żeby był w cichy(z silencerem) no i przelotowy bzzzzz... za niewielkie pieniążki.
Mam nadzieje że coś pomożecie :twisted: