Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : civic 4d-2008-wym zarowki kierunkowskazu

lessza
21-03-10, 20:01
Sprawa prosta -wymiana żarówki kierunkowskazu.Ale chodzi o kierunkowskaz boczny, w lusterku elektrycznym !.Nie mam pojęcia jak to rozebrać a w instrukcji obsługi piszą o wymianie w kierunkowskazie bocznym w błotniku.Może ktoś próbował coś takiego>?

4gotten
21-03-10, 20:49
Sprawa prosta -wymiana żarówki kierunkowskazu.Ale chodzi o kierunkowskaz boczny, w lusterku elektrycznym !.Nie mam pojęcia jak to rozebrać a w instrukcji obsługi piszą o wymianie w kierunkowskazie bocznym w błotniku.Może ktoś próbował coś takiego>?
W 5D kierunkowskaz w lusterku to LED a nie żarówka. Jeśli w 4D jest podobnie to przyczyna musi tkwić gdzieś indziej (rozłączony przewód ?). Mało prawdopodobne żeby przepaliły się LEDy.

zyga502
21-03-10, 21:08

tak jak napisał 4gotten raczej nie przepaliły się ledy,sprawdź bezpieczniki,a jeśli jednak się okażę ,że jednak padły ledy to niestety trzymaj się za kieszeń,napisz co i jak w tej kwestii