Zobacz pełną wersję : nakladki na progi
witam,mam takie pytanie,wie ktos moze gdzie mozna kupic tuningowane nakladki na progi do civica z 95r 5drzwiowa
w kazdym sklepie rolniczym... kolego nakladki na progi??? zastanow sie jeszcze raz o co pytasz bo chyba nie do konca wiesz co chcesz zrobic swojej hondzie.
http://allegro.pl/item959511458_honda_civic_vi_gen_5d_nakladki_na_pr ogi_tuning.html ten użytkownik ma sporo tego stafu do Hondy. A ten czerwony Civic wcale źle nie wygląda nie wiem Dawid co Ty w tym złego widzisz.
dobrze wiem co chce zrobic,do rolniczego to sam sobie idz......
wiesz tych pseudo tuningowych progow o swietnym wygladzie jest tyle ze honda potem wyglada jak calibra tuning.
Sadze, ze to co jest w oryginale w kolor i jest ladnie lub podmianka w stylu tiesto czyli listwa z 6gena tez ladnie wyglada a takie przesadzone ksztalty jakie sa na allegro to nic dobrego potem z tego nie wychodzi.
TomaszekWE
22-03-10, 14:56
Jestem podobnego zdania co kolega Infi jeśli już coś modyfikować to tylko na to co było w seri albo sportowych wersjach Typu: Typer, Si itd
Pozdrawiam.
Redbul kupuj wszystko co mają na tej aukcji i zakładaj na furę.
W dupie miej zdanie innych na temat wyglądu Twojego samochodu. Dla mnie to Sobie możesz nawet lampki z choinki założyć na zderzak :) Ale tak czy inaczej to co piszą chłopaki na górze to prawda dokładki Typera świtnie wyglądają na aucie