PDA

Zobacz pełną wersję : co tak naprawdę daje pd-44?

bboyangel1
21-03-10, 01:59
witam
na początku marca założyłem instalację 2 generacji do mojego d15b2 no wiadomo po przełączeniu na gaz od razu świeci się check a na benzynie odcięcie do 3500rpm i wir w baku,
zastanawiałem się nad kupnem i montażem tego emulatora wtrysków pd-44 jednak nie wiem czy gra jest warta świeczki, wiadomo na gazie samochód jest troszke słabszy a na benzynie w ogóle nie jeżdże bo nie po to zakładałem tą instalacje a tak naprawdę paląca się lampka nie jest dla mnie jakimś rażącym problemem a boję się że po założeniu tego pd-44 zacznie coś szwankować bo póki co wszystko lata elegancko nic nie szarpie nie gaśnie itd.

czy zainstalowanie tego emulatora sprawi tylko że zgaśnie lampka check? czy też w jakiś cudowny sposób samochód będzie lepiej pracował? po prostu nie wiem czy założenie tego emulatora jest koniecznością że bez niego fura padnie

headone
21-03-10, 09:51
Mam założony emulator PD44 i nie wywala check i jeździ się normalnie :) Nie gaśnie, nie dławi się :) W chwili obecnej będe wymontowywał instalacje gazową i będe miał na zbyciu taki emulator :)