Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jeszcze raz Angel Eyes

UkiNH
26-08-06, 10:54
jakbyście tym razem mogli nieblokwać tematu to by było spoko, bo używałem opcji szukaj i czytałem wszystkie o tych lampach i jakoś nieznalazłem odpowiedzi na pytanie, więc pisze jeszcze raz:
mam pytanie co do tych lamp a nawet 2, po pierwsze chodzi mi jaką żarówke do kierunku dać bo z tego co mi sie wydaje to pierwsza H1 od środka samochodu to są długi następnie pod soczewką mijania i tam też H1 ale do kierunku pisze żę ma być 5W? a nie może być 21?
a druga sprawa to chodzi mi o ringi bo mam tą wersje gdzie jeden ring jest na soczewce a drugi na kierunku i tu właśnie chciałem sie dowiedzieć jak bardzo widać tego na kierunku podczas jazdy czy można spokojnie go podłączyć czy sie pyty nieprzyupcą że świeci na niebiesko albo coś?
tylko niepiszcie że te lampy i tak niemają homologacji i sie mogą przydupcyć

Rikoo
26-08-06, 11:17
ja do swoich ringow uzylem normalnego kierunka co mialem w seryjnej lampie i byl ok
a pokaz fote lamp ktore chcesz bo jakos niemapietam zeby ringi byly na kierunkach

UkiNH
26-08-06, 11:28
wiesz co takie jak te czarne http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122427134 do 5g u Ciebie w 6 jest pewnie innaczej, a co do kierunków to też miałeś napisane 5W? bo im sie chyba coś pomyliło troche bo 5W to mają kierunki boczne albo postojówki:]

_Qba_
26-08-06, 14:33
21W musi byc

Lukka
26-08-06, 23:18
A ja mam takie pytanie: jak z jakoscia tych lamp co masz?? nie paruja?? No i czy rzeczywiscie pasowal dokladnie w miejsce starych??

Ramzes
27-08-06, 00:02
21W must by! jakosciowo nie sa najlepsze tzn generalni swoje zadanie spelniaja idealnie ale ringo sie przepalaja al;e da sie to naprawic... i jedna lampa mi sie rozszczelnila... ogolnie nie sa zle zalezy na jakie sie trafi :D:D tak czy inaczej jest lansLD malolaty robia lal