Zobacz pełną wersję : amortyzator piszczy ?
palermo444
19-03-10, 19:06
Witam
mam pytanie bo przedni lewy amor w MB3 mi piszczy tzn chyba guma jakas tam ociera sie tak mi sie wydaje...... co to moze byc i jak sie tego pozbyc ??
to możne nie być amortyzator mi tak piszczał / skrzypiał sworzeń
palermo444
20-03-10, 09:32
ale to wcale nie musi oznaczać ze jest uszkodzony tak mi się wydaje :) ale dla pewności sprawdzę to :)
spryskaj silikonem w sprayu, mi pomogło na zawsze:)
palermo444
20-03-10, 11:38
patrzylem pod auto i wykluczylem amortyzator wiec chyba to ktorych ze sworzni ale wygladaja na dobre nie uszkodzone .... wiec moze sproboje je spryskac tym silikonem
ja kiedyś dostałe rade jeśli piszczy ci sworzeń to może oznaczać ze jest on pęknięty , jeśli tak jest to laweta będzie potrzebna jak się koło urwie , nie życzę tego .... wiec radze to dobrze sprawdzić
palermo444
21-03-10, 01:22
ja kiedyś dostałe rade jeśli piszczy ci sworzeń to może oznaczać ze jest on pęknięty , jeśli tak jest to laweta będzie potrzebna jak się koło urwie , nie życzę tego .... wiec radze to dobrze sprawdzić
masz racje nie chcialbym tego wole to sprawdzic :( sworzen nie kosztuje duzo a ile problemow uszkodzony moze narobic