Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowy klakson?

rocherr
24-08-06, 22:56
w mojej hani jest taki smieszny, piszczący klakson, juz lepiej brzmi dzwonek od rowera, kumpel mi mowil ze podobno mozna podkrecic klakson i zmienic ton dzwięku. Moze ktos wie czy to prawda??? Czy musze wymienic na nowy.
Bo az wstyd zatrabic na jakies fajne panny przechadzające sie wieczorkiem po mieście :D :D :D Moze da rady zmienic na jakis calkiem wypasny? Np. na dzwonek FAMILY FROST (zartowalem)
pozd

Lcfr
29-08-06, 22:29
w mojej hani jest taki smieszny, piszczący klakson, juz lepiej brzmi dzwonek od rowera, kumpel mi mowil ze podobno mozna podkrecic klakson i zmienic ton dzwięku. Moze ktos wie czy to prawda??? Czy musze wymienic na nowy.
Bo az wstyd zatrabic na jakies fajne panny przechadzające sie wieczorkiem po mieście :D :D :D Moze da rady zmienic na jakis calkiem wypasny? Np. na dzwonek FAMILY FROST (zartowalem)
pozd

pewnie masz juz skorodowany klakson...
który przez to trzyma wode i dlatego takie efekty dzwiekowe...
wymienic to najprostsza sprawa....

nie jest to drogi element...czy uzywka czy z innego auta to juz Twoja sprawa...

Lord_ZED
30-08-06, 01:09
Na szrot się przejedź odsłuchaj pare klaksonów i sobie coś dobierz.
Albo kupjakiegoś pneumatycznego madafaka i będziesz ludzi straszył :D.

Windykator
04-09-06, 12:22
Ale czy te pneumatyczne są dozwolene w osobówkach??

ppm702
04-09-06, 12:27
nie

ceelx
04-09-06, 12:27
osobiscie to mi sie z 6 gen podoba ale i z T4 tez jest fajny bo niskotonowy :)
znajomu mechanior zaklada wybuchowa mieszanke wysoko i niskotonowy :twisted:
jest mega prze*****iscie :)

Diups
07-09-06, 22:24
co do klaksonu to znajomy ma cisnieniowy zalozony z... lokomotywy :D jak tym trabnie to slychac mega daleko... tylko musi wozic mala butle z gazem bo inaczej mu to nie trabi :D a drugi klakson (ten niby normalny) ma cos jak w cvc mamy... i jak tym trabi to tak smiesznie , bo beta czarna kombi ;)

kenny
08-09-06, 09:39
www.hornblasters.com

zioooom :lol::lol::lol::lol::lol::lol: