PDA

Zobacz pełną wersję : jaka maglownica (ze wspomaganiem) do civic coupe EJ2 ???

K@p3K
16-03-10, 23:16
Witam
Mam dość poważną zagwozdkę bo po przeczytaniu forum, konsultacjach z mechanikiem i handlarzem częściam mam sprzeczne informacje i zgłupiałem...
Chodzi o typ maglownicy (ze wspomaganiem)w civic coupe EJ2 - jedni mówią że były różne typy, inni że byl jeden i pasują nawet z EG i EH ;/ a ja mam dziurę w mózgu bo leci mi olej coraz bardziej a ja nie wiem co kupić.:/
Na mojej maglownicy w hani widzę część napisu SR 31 i poniżej 8 - ma ktos Coupe ze wspomaganiem i EJ2 w dodatku i mógłby mi powiedzieć czy ma to samo??
Używki w tym momencie nie kupię bo nie wiem czy z EG i EH pasuje do mojej, a w ogłoszeniach zawsze pisze "maglownica honda civic 92-95" ..;/...no i nowej tez nie bo nie wiem czy to to samo na podstawie zdjęcia.
Czy raz na zawsze może ktoś ze 100% pewnością powiedzieć czy maglownice ze wspomaganiem były takie same w civicach IV generacji czy różne.
Proszę o pomoc - były tematy o maglownicach ale nigdzie nie ma info na 100% - jak ktoś ma wypis z instrukcji też było by zajefajnie bo miałbym w końcu pewność jaki typ jest w EJ2.
Pozdrawiam

rivers40
16-03-10, 23:49
ja do ej2 wsadziłem od sedana maglownice pamiętam że było sr dalej nie pamiętam , kumpel od delsola ( w ej2 te z usa to często maglownice siadały z tego co zaobserwowałem )