Zobacz pełną wersję : Prośba :).
Ten http://stuninguj.pl/index.php?cat_id=247&duel_shop_prodcat_duel_shPage=2&prod_id=2137&p=2 czy http://stuninguj.pl/index.php?cat_id=247&duel_shop_prodcat_duel_shPage=2&prod_id=77672&p=2. Może ktoś ma. Który polecacie oczywiście do jazdy na co dzień :).
do jazdy na codzien? żaden, nawet przy dobrym ustawieniu kubły męczą.
VaTi Pro-Tec
17-03-10, 21:26
jak no codzień to bardziej wygodne i praktyczne sa półkubełki:) a z tych 2 rally moim zdaniej ładniejsze, ale na wygode bym nie liczył.
do jazdy na codzien? żaden, nawet przy dobrym ustawieniu kubły męczą.
Moim zdaniem kubełki nie są praktyczne, lecz ja np cenię je za dobre wyprofilowanie. Po dłuższej jeździe kręgosłup mnie nie w ogóle nie boli co miało miejsce w przypadku seryjnych taboretów w ej9.
Jeżeli cenisz sobie bezpieczeństwo to według mnie warto zainwestować w np 3 punktowe pasy bezpieczeństwa, gdyż standardowe nie będą już tak przylegać do ciała. Jest to jednak mało praktyczne i trochę upierdliwe w sytuacji gdy ciągle wsiadasz/wysiadasz z samochodu
Moim zdaniem kubełki nie są praktyczne, lecz ja np cenię je za dobre wyprofilowanie. Po dłuższej jeździe kręgosłup mnie nie w ogóle nie boli co miało miejsce w przypadku seryjnych taboretów w ej9.
Jeżeli cenisz sobie bezpieczeństwo to według mnie warto zainwestować w np 3 punktowe pasy bezpieczeństwa, gdyż standardowe nie będą już tak przylegać do ciała. Jest to jednak mało praktyczne i trochę upierdliwe w sytuacji gdy ciągle wsiadasz/wysiadasz z samochodu
malo praktyczne do jazdy po miescie bo jak sie dobrze zepniesz, bo na luznych sie przeciez nie jezdzi to np sie nie wychylisz zeby cos zobaczyc :)
Gdybym miał wybierać do jazdy na codzień wybrałbym drugie...są troszke inaczej wyprofilowane co nie utrudniałoby wsiadania i wysiadania tak bardzo jak pierwsze :)
Dzięki :). A co do pasów 3 lub 4 punktowych da radę je zamontować zaraz za fotelem chodzi o to ze czasami ktoś jeździ z tyłu.
Dzięki :). A co do pasów 3 lub 4 punktowych da radę je zamontować zaraz za fotelem chodzi o to ze czasami ktoś jeździ z tyłu.
Chyba nie bardzo... Jeżeli zależy Ci na bezpieczeństwie to pasy nie powinny być montowane zaraz za przednim fotelem. Chodzi mi o kąt jaki pasy będą tworzyć z mocowaniem (zbyt duże). Problematyczne może się również okazać znalezienie odpowiedniego miejsca do zamontowania pasów.
Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, więc jak się mylę to mnie poprawcie.