Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba :).

Gufer1
16-03-10, 18:27
Ten http://stuninguj.pl/index.php?cat_id=247&duel_shop_prodcat_duel_shPage=2&prod_id=2137&p=2 czy http://stuninguj.pl/index.php?cat_id=247&duel_shop_prodcat_duel_shPage=2&prod_id=77672&p=2. Może ktoś ma. Który polecacie oczywiście do jazdy na co dzień :).

zakit
16-03-10, 18:28
do jazdy na codzien? żaden, nawet przy dobrym ustawieniu kubły męczą.

VaTi Pro-Tec
17-03-10, 21:26
jak no codzień to bardziej wygodne i praktyczne sa półkubełki:) a z tych 2 rally moim zdaniej ładniejsze, ale na wygode bym nie liczył.

qureku.
18-03-10, 00:23
do jazdy na codzien? żaden, nawet przy dobrym ustawieniu kubły męczą.

Moim zdaniem kubełki nie są praktyczne, lecz ja np cenię je za dobre wyprofilowanie. Po dłuższej jeździe kręgosłup mnie nie w ogóle nie boli co miało miejsce w przypadku seryjnych taboretów w ej9.

Jeżeli cenisz sobie bezpieczeństwo to według mnie warto zainwestować w np 3 punktowe pasy bezpieczeństwa, gdyż standardowe nie będą już tak przylegać do ciała. Jest to jednak mało praktyczne i trochę upierdliwe w sytuacji gdy ciągle wsiadasz/wysiadasz z samochodu

zakit
18-03-10, 13:22
Moim zdaniem kubełki nie są praktyczne, lecz ja np cenię je za dobre wyprofilowanie. Po dłuższej jeździe kręgosłup mnie nie w ogóle nie boli co miało miejsce w przypadku seryjnych taboretów w ej9.

Jeżeli cenisz sobie bezpieczeństwo to według mnie warto zainwestować w np 3 punktowe pasy bezpieczeństwa, gdyż standardowe nie będą już tak przylegać do ciała. Jest to jednak mało praktyczne i trochę upierdliwe w sytuacji gdy ciągle wsiadasz/wysiadasz z samochodu

malo praktyczne do jazdy po miescie bo jak sie dobrze zepniesz, bo na luznych sie przeciez nie jezdzi to np sie nie wychylisz zeby cos zobaczyc :)

CroX
18-03-10, 13:35
Gdybym miał wybierać do jazdy na codzień wybrałbym drugie...są troszke inaczej wyprofilowane co nie utrudniałoby wsiadania i wysiadania tak bardzo jak pierwsze :)

Gufer1
18-03-10, 18:46
Dzięki :). A co do pasów 3 lub 4 punktowych da radę je zamontować zaraz za fotelem chodzi o to ze czasami ktoś jeździ z tyłu.

qureku.
19-03-10, 01:04
Dzięki :). A co do pasów 3 lub 4 punktowych da radę je zamontować zaraz za fotelem chodzi o to ze czasami ktoś jeździ z tyłu.

Chyba nie bardzo... Jeżeli zależy Ci na bezpieczeństwie to pasy nie powinny być montowane zaraz za przednim fotelem. Chodzi mi o kąt jaki pasy będą tworzyć z mocowaniem (zbyt duże). Problematyczne może się również okazać znalezienie odpowiedniego miejsca do zamontowania pasów.

Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, więc jak się mylę to mnie poprawcie.