Zobacz pełn± wersję : pro¶ba o pomoc. Pier¶cienie do B16A2 na pierwszy szlif.
Czy kto¶ z Was wie gdzie można kupić pier¶cienie do silnika B16A2 92-95r. ale nie nominały tylko na pierwszy szlif? Bo przeszukałem dużo sklepów,m.in.nippon auto,hipol itd...i wszędzie maj± tylko naminały. Pozostaje jedynie ASO ale tam cena jest jak zwykle zaporowa. Bardzo prosze o pomoc.Z góry dziękuje. A czy kto¶ z Was zna może kogo¶, kto ma duże zniżki w ASO i byłby w stanie pomóc?
cer motor w wawie na dziewosleby 22
tel: (022) 6128333
szukales tam :?:
http://www.cermotor.com.pl/adres.htm sa chyba najlepsi w silnikowce :roll:
tam jeszcze nie szukałem,dzięki serdecznie za namiar. Teraz dzwoniłem,ale chyba już nie pracuj±,bo wł±cza się faks,spróbuje jutro.
nie no chyba do 18-stej pracuja
jak chcesz to ja wezme na siebie to mozd bedzxie troszki taniej tylko pytanie czy bedziesz chcial paragon czy fakture :?:
gdyby¶ mógł to zrobić to byłoby super,dla mnie jest to obojętne czy paragon czy fakture byleby było taniej :) będe Ci bardzo wdzięczny za pomoc. Mam tylko nadzieje,że będ± mieli te pier¶cienie na I-wszy szlif,bo podobno bardzo ciężko je dostać (poza ASO). Jutro zadzwonie i zapytam i potem napisze do Ciebie.Z góry bardzo dziękuje za pomoc.