PDA

Zobacz pełną wersję : Światło stopu po małym lifcie do 5d po dużym lifcie

ForestG
12-03-10, 00:36
Witam. Mam do was małą proźbę. Jako że planuje montaż lotki od MG ZS muszę jakoś zadziałać z trzecim światłem stopu. A dokładniej chciałem przełożyć światło z hanek od 99 roku. Czy mógłby ktoś porobić kilka fotek jak to jest przyczepione na niektórych zdjęciach wygląda tak jakby szyba była inna(obramówka pod lampę) ale to nie problem proszę o zdjęcia z zewnątrz i wewnątrz. Właściwie to już raczej z wewnątrz. Trochę się naszukałem i od zewnątrz wiem co i jak... Za pomoc z góry wielkie dzięki:D

reXio
12-03-10, 10:08
Masz stop na dole? Przy lotce z MG prezentuje sie 1 klasa - lotka jest nad stopem.

Tez myslalem nad zmiana 3 stopu ale jakos w 5D mi lepiej sie widzi na dole szyby niz u gory.

ForestG
12-03-10, 12:07
No tak przecież lotka jest wyższa a ja już kombinowałem żeby ją ciąć i robić okienko w lotce z poliwęglanu. A podrzuciłbyć zdjęcie tyłeczka swojej Hani:D

czara
12-03-10, 12:17
tu masz fotkę z tylu:

http://images49.fotosik.pl/271/58beb84e2fcc5f4e.jpg (www.fotosik.pl)

reXio
12-03-10, 12:58
Jest cycus! Zostaw jak jest. Fota oddaje to jak widzi twoja dupe kierowca z tylu. Stop siedzi dokladnie w srodku.

Z ciekawosci - gdzie upolowales lotke z ZSa? :)

ForestG
12-03-10, 16:38
a na jednym złomie autko było spalone po dachowaniu lotka z tego co wiem też swoje przeżyła ale że i tak będzie malowana więc ubytki sie pokryje. Grunt że nie jest pęknięta. A osobiście nie upolowałem, osobiście straciłem nadzieje że ją znajdę. Okazje dorwał mój kuzyn. Znaczy nie wiem czy okazje cena jest jeszcze dokładnie nieustalona. Najpierw muszą skończyć się sprawy ubezpieczeniowe potem nastąpi rozbiórka...

Czara dziękuje za foteczke:) Zostawie stopa na dole nie bedzie trzeba wydawać kasy na łatanie dziur w szybie i dołącze do grona między klapą a lotką :D

reXio
12-03-10, 17:02
Ta lotka to jest rarytasik ;) Ciezko to chwycic. Dla ciekawosci przekopalem teraz allegro i google - moim zdaniem juz nie do dostania.

ForestG
12-03-10, 17:23
Znaczy znam osoby które ich nie wystawiają ale je mają są to właśnie sprzedawcy z allegro wyspecjalizowani w roverkach i mg. Ale ceną są kosmiczne od 400 zł wzwyż. A lotka do sedana od 550 zl. Wiesz dla kochanków magików taka lotka to takie same sacrum jak dla nas s-pakiecik

reXio
12-03-10, 18:14
Ja kupilem jakis miesiac temu na allegro za 300 pln. Czyli duzo nie dalem :P

Koles wystawial cala klape za 350, nie chcial lotki sprzedac samej. Za 300 pln puscil :)

ForestG
12-03-10, 18:41
To bardzo kulturalna cena z klapy masz przecież jeszcze światło stopu plastiki szybę zamek nity blachę to wszystko można sprzedać i się trochę odbić. To już nawet wiem którą wziąłeśoryginalnie była czerwona? Mi koleś krzyczał 400 ale go wyśmiałem...

reXio
13-03-10, 11:00
HAHA! TAK! Czerwona ;) Mowil mi kolo ze mial juz kilka telefonow i wszyscy chcieli sama lotke ale on to olewa. No to ja mam lotke a on jeszcze ta klape pusci za 200 PLN jak nic ;)

ForestG
13-03-10, 12:22
Wyruch* Nas wszystkich:P Jesteś Mistrz:cool: Ja kolesia molestowałem z różnymi kombinacjami kasa+wódka kasa+łiskacze sama kasa i udawanie nieugiętego a Ty nas tak po prostu wydymałeś:D Jesteś Przekozak ale koleś pewnie miał dość tych telefonów i chciał się już jej pozbyć:D Ja nie chciałem klapy bo by mi Pan Tadek (listonosz paczkowy) nie doniósł:)

reXio
13-03-10, 12:26
Ni mi tez klapa byla na penisa :D Ale jakby nie puscil za 300 to juz bylem sklonny dac 350 i wziasc sama lotke. Obydwu nam sie oplacalo. Uwazam ze 300 za taki rarytas mozna dac. Zwazywszy ze jej stan jest spoko :P

ForestG
13-03-10, 17:08
Widzisz Czara a Ty byłeś przekonany że przepłaciłeś:P... Dokładnie rarytasik aż dziwne że pomimo takiego zainteresowania nikt nie robi u nas laminatu. Widzisz Rexiu swoje zapłaciłeś ale lakierek i do przykręcenia... Ciekawe czy tą moją da sie odratować... Najlepszy interes na rarytasach robią zawsze sprzedawcy:(

reXio
14-03-10, 09:43
No niby tak ale tez sie musza tego naszukac, wiedziec co ludzie kupia, o co sie beda bic, etc. Fakt ze dalem tylko bialy lakier i jest cyc. Szczerze to bylem milo zaskoczony jej stanem jak ja dostalem. Lakier byl lekko matowy ale zero ubytkow.

Oby dlugo sluzyla! :)

ForestG
14-03-10, 17:42
No dokładnie:) No dobra zamykamy temat bo rozwiązanie padło i się mijamy lekko z powołaniem. Do dalszej dyskusji mogę zaprosić na pw:D

nikog0
16-03-10, 13:35
w wersji '99, '00 lampa stopu przykjlejona jest na silikonie do szyby, u mnie się odkleja i muszę ją kiedyś porządnie przykleić, ledwo co się trzyma ale o dziwo nie odpadła jeszcze. Jakbyś chciał jednak foty to moge kilka zrobić, ale zjęcie @czary pokazuje że nie stop na dole to też dobre rozwiązanie.
Pzdr

ForestG
16-03-10, 23:18
No tak podejrzewałem że to musi być przyklejone to jak cykniesz będę bardzo wdzieczny. Szczegulnie cenne zdjęcia od wewnątrz:D