Zobacz pełną wersję : Polk Audio DB6750
http://www.allegro.pl/item121896708_zestaw_polkaudio_db6750_nowy_gwaranc ja_warszawa.html
jakieś opinie na temat tego zestawu?bo w sieci to właściwie nic nie ma...ewentualnie jakieś sugestie w podobnej cenie,miało by to grać szybko z wykopem i jak najbardziej naturalnie różne rodzaje muzy od Rammstein do Benassi Bros na przykład...
a wzmacniacz to u-Dimension GLOW 4075 jeśli ma to jakieś znaczenie
słyszałem dobre opinie, ale tak naprawdę zaufałbym zdaniu EMG :)
tłistery chłodzone ferrofluidem, więc będą wolniejsze - polk lubi dziwne rozwiązania. Poza tym w tej cenie, moim zdaniem można poszukać czegoś innego, polki kiedyś zakładałem i szczerze mówiąc nie powalały dźwiękiem w tej klasie cenowej. Ale zawsze mozna ferrofluid "odessać" i będzie lepiej :D
dobra,to Polk odpada.jakieś sugestie na temat innych zestawów w podobnej cenie?a moźe Intertechnik Comp 6.1 ?jest za 699
a co myslicie o tym?
http://www.allegro.pl/item120231014_hertz_hsk_165_naglosnienie_doskonale _slask.html
hsk daje radę, ale i tak zwrotni trzeba robić po swojemu ;)
pytanie do emg:słuchałem DLS R6A i chyba to kupię tylko będzie problem z montażem w moim żelazku,ciekawy jestem jak na tle R6A wypadają systemy Vifa i Proa simplex 160?oczywiście w cenie do 700-800 zł?
ja miałem dls R6 w żelazku, tyle, że w panelu. W porówmaniu do vify ma dużo słabszy kick bas, a tweeter gra mniej więcej porównywalnie. . Kiedyś sprzedawałem i montowałem i DLS-y i Vify - pozostałem przy Vifach :D . Simplex jest tańszą serią i ciężko go porównać do vify czy dls-a, chociaż gra dobrze też spod samego radia, a spisuje się o wiele lepiej niż wiele dużo droższych systemów.
Komplet Vify kosztuje 720zł, simplex 450zł więc ceny całkiem znośne - jakbyś był zainteresowany to daj znać na prw pomyslimy o jakimś rabacie ;)
Ojcze, czyzbys sprzedawal Helixy?
Komplet Vify kosztuje 720zł, simplex 450zł więc ceny całkiem znośne - jakbyś był zainteresowany to daj znać na prw pomyslimy o jakimś rabacie n
dam znać w przyszłym tygodniu bo już powinienem mieć kasiurkę :P
Ojcze, czyzbys sprzedawal Helixy?
jak tylko kupię i zamontuję nowy system Helixy będą na sprzedaż :wink:
EDIT
czy w zestawie Vifa są zwrotnice?czy trzeba dorabiać? i jaka jest głębokość montażu?