Zobacz pełną wersję : sanki kompatybilość
ostatnio miałem małą przygodę a jej skutkiem jest najprawdopodobniej wymiana sanek i tu moje pytanie. czy orientuje się ktoś czy do ej6 2001r podejdą sanki od Vgena? czy może mam szukać konkretnych od polifta VIg coupe? z góry dzięki za pomoc
podejda od 5gena ale trzeba zmienic tez wahacze i stab
hmm więc chyba odpada.
ale już przy przekładce z VIg np hb też wahacze nie podejdą? głównie chodzi mi o to czy sanki od przedlifta i polifta się czymś różnią
Podłączę się pod temat...
Wrzuciłem do V EH9, sanki z VI gena, wszystko niby pasuje, ale kiedy montowalem silnik d16z6 to tylna lapa nie podchodzi, jest bardzo ciasno ok 1cm miejsca luzu, boczne podchodzą p&p. Czy inna tylna łapa załatwi problem? montowal ktos sanki z VI do V ?
wymiana sanek powiedzy 5 a 6 genem wiaze sie z inna tylna lapa, innym stabem i innya maglownica takze jest pare roznic
a co do tej lapy to po porstu lapa od dserii od 6gena musi byc i bedzie gralo :)
głównie chodzi mi o to czy sanki od przedlifta i polifta się czymś różnią będą pasowały. Po prostu musisz założyć od VI gen.