Zobacz pełną wersję : brzęczyk od świateł
Witam?
Czy wiecie jak sprawić, aby brzęczyk przypominający o włączonych światłach nie brzęczał przy postojówkach, tylko przy mijania?
Wkurza mnie jak zatrzymuje auto i mam otwarte drzwi a on brzęczy.
Acha no i jak sprawić żeby postojówki świeciły się po wyjęciu kluczyka??
Witam?
Czy wiecie jak sprawić, aby brzęczyk przypominający o włączonych światłach nie brzęczał przy postojówkach, tylko przy mijania?
albo cos ci sie pomieszalo albo masz namieszane w elektryce. postojowki powinny sie swiecic po wyjeciu kluczyka bo takie m.in. ich zadanie, a brzeczyk powinien nie piszczec jak masz przekrecony kluczyk w stacyjce.
Witam?
Pewnie masz namieszane cos w kostce radiowej, sprawdz to
Niedawno byl post dotyczacy brzeczyka od swiatel, niestety nie uzyskalem odpowiedzi wiec ponowie pytanie i prosze o odpowiedz:)
Moj brzeczyk generalnie nie dziala, czasem tylko sie odezwie ale rzadko.
Wyczytalem ze jest on po drugiej stornie skrzynki bezpiecznikow, jak do niego sie dostac, czy spotkal sie ktos z podobnym problemem?
tzn postojówki mi się świecą po wyjęciu kluczyka, ale piszczy mi brzęczyk jak otwarte mam drzwi, a to mnie wkurza. Chce żeby nie brzęczał po wyjęciu kluczyka i otwartych drzwiach jak są włączone postojówki.
Kostka radiowa??A co ona ma z tym wspólnego?? (chyba że źle rozumiem co to jest kostka radiowa - to ta co radio jest do niej podłączone??)
Tomi ma rację. Kiedyś mój znajomy miał źle podłączoną kostkę od radia i kiedy uruchamiał radioodtwarzacz włączały się postojówki. Przejrzyj kable w kostce