Zobacz pełną wersję : Czarne wnętrze
vercetti23
05-03-10, 11:38
Witam wszystkich klubowiczów,
Mam możliwość zakupienia całego czarnego wnętrza do mojego jajka, łącznie z elektryką szyb za 800 zł.
Opłaca się??
Czy ktoś z Was kiedyś wymieniał i orientuje się w kosztach? :)
Pozdrawiam!:D
Jest to troche drogo, jakis czas temu widziałem na forum na sprzedaz czarne wnetrze za 600zł - ale niewiem o co chodzi z elektryka , wiec moze i sie oplaca;)
cyba ze to z eg6 cale, to mozna wziac
zalezy co w chodzi w sklad tego wnetrza
vercetti23
06-03-10, 02:09
Z racji, że jestem początkującym fanem Civ'a, bo dopiero od niedawna nim śmigam, spytam - czym się różni wnętrze od eg6??
wisnia8686
06-03-10, 02:15
wgraj sobie google i porównaj :)
vercetti23
06-03-10, 02:28
Nie mogłem znaleźć zbyt wiele fotek dlatego zapytałem tu:)
yyy nafajnijesze w eg 6 jest czarny kokpit ale tego chyba nie dostaniesz( ja mam oryginalnie w eg5)
poza tym czarny dywan , ten żółto szary jest potworny
fotele przód, z tyłu cała kanap i skrzynia
oraz boczki od drzwi tez chyba są inne
wydaje mis ię ze dostaniesz tylko te dywan ale więcej niż 400zł bym za niego nie dał
yyy nafajnijesze w eg 6 jest czarny kokpit ale tego chyba nie dostaniesz( ja mam oryginalnie w eg5)
wydaje mis ię ze dostaniesz tylko te dywan ale więcej niż 400zł bym za niego nie dał
"CAŁE czarne wnętrze z elektryka szyb"
i to miałby być sam dywan ? :) to ktoś by musiał nieźle w prenta przyciąć :)
według mnie to chodzi właśnie o całą deskę rozdzielczą (bo to jak dla mnie chyba najistotniejsza część czarnego wnętrza), dywan i boczki z elektryką szyb bo inaczej to by było bez sensu takie nazywanie.
sama elektryka to chyba coś koło 250 - 300 zł jeśli dobrze pamiętam więc za wnętrze to jakieś 500 zł to jak dla mnie normalnie z ceną i nie wydaje mi się że to drogo strasznie.
dowiedz się kolego co dokładnie wchodzi w skład tego zestawu i wtedy będzie można rozważać czy drogo czy tanio ;)
jesli jest to czarne wnętrze z elektryką to sie opyla;] pod warunkiem że jest to wnętrze z eg czyli boczki tył, boczki przód, deska rozdzielcza, tunele, wykladzina , tylna skrzynia bagaznikowa- to wtedy gitarka;p
ooo bez przesady sama skrzynia chodzi po 500zł(kanapa+ skrzynia ze w sensie)
vercetti23
07-03-10, 01:05
Ja cały czas się zastanawiam nad kupowaniem całego wnętrza, ponieważ biorę pod uwagę kupno foteli i kanapy od ITR'a...
Wtedy już nie będzie mi się chyba opłacało kupować wnętrza w całości ;)
Co o tym sądzicie?
nie bierz kanapy od itra bierz skrzynie od vti wygląda *****iście
jeżeli w tym zestawie są fotele i kanapa to zawsze możesz je sprzedać :) a kupić później te z itr
ale czy na pewno za tyle $ tam są fotele i kanapa to raczej wątpię
chyba że fotele i kanapa są w dziwnym stanie wraz z resztą.
vercetti23
07-03-10, 20:12
Na chwilę obecną wstrzymam się jednak z kupnem tego wnętrza bo zająłem się poszukiwaniem klapy usdm bo z moją obecna europejką zaprzyjaźniła się ruda i nie ma sensu jej robić:) Ale dzięki koledzy za opinie, na pewno wezmę je pod uwagę bo niebawem z pewnością powrócę do pomysłu zmiany wnętrza:D